Selena Gomez, dezvăluiri sincere despre lupta cu depresia și anxietatea: „Mi-am dat seama că mica mea lume e complicată”

 Selena Gomez, dezvăluiri sincere despre lupta cu depresia și anxietatea: „Mi-am dat seama că mica mea lume e complicată”

În ultimii doi ani, Selena Gomez a fost preocupată mai mult de sănătatea sa mintală decât de orice altceva. În 2018, artista a suferit o cădere emoțională care a trimis-o la terapie, pentru a învăța să gestioneze mai bine depresia și anxietatea, scrie SHOK.md cu referire la profm.

„Mi-am dat seama că mica mea lume este complicată, dar că imaginea de ansamblu este mult mai mare decât lucrurile pe care le am eu de înfruntat. Am probleme cu depresia și anxietatea și mi-a fost greu să fiu eu”, și-a început cântăreața mărturisirile.

Inițial, Selena s-a ferit să vorbească despre problemele sale pe social media pentru că a considerat că se află oricum într-o poziție privilegiată și că are o viață confortabilă și bună. Și-a dat seama, pe parcursul propriei lupte cu depresia, că o pauză de la rețelele sociale i-ar prinde bine.

 

„La un moment dat, Instagramul devenise întreaga mea lume, iar asta era foarte periculos. Să iau o pauză de la social media a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată pentru sănătatea mea mintală. Mi-am creat un sistem. Nici acum nu am pe mână parolele conturilor. Toată ura și comparațiile au dispărut din momentul în care am pus telefonul jos. Am clipe în care acele sentimente ciudate revin, dar am o relație mult mai bine cu mine însămi”, a declarat Selena Gomez.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și