Selena Gomez: Sfaturi despre cum să-ți diversifici viața, în luna septembrie

 Selena Gomez: Sfaturi despre cum să-ți diversifici viața, în luna septembrie
0Shares

Cântăreață, actriță, producătoare de film, actriță și fondatoare a unui brandul de produse cosmetice – toate sunt despre Selena Gomez. Recent, aceasta a povestit despre ce face, pentru a-și diversifica viața. Sfaturile ei prețioase te vor ajuta, cu siguranță, scrie SHOK.md cu referire la bazaar.

Vezi mai jos cum își petrece, cu sens, timpul talentata Selena Gomez:

  • Regăsește-ți refugiul personal

În acele situații în care vrei să te separi de întreaga lume, trebuie să te regăsești pe tine. „În general, cred că este util ca orice persoană să dispară pentru o vreme, dacă așa simte”, a spus Selena.

  • Schimbă-ți rujul

Fetele trebuie să aibă o relație frumoasă cu produsele cosmetice. „Mie îmi place să experimentez de fiecare dată ceva nou”, a mai spus Selena. Nu fi pasionată doar de modă, dar și de cosmetică și încearcă cele mai nebunești culori.

  • Gestionează-ți furia

Înscrie-te la un curs de gestionare a furiei. Aceste cunoștințe te vor ajuta să lupți cu ceea ce urăști cel mai mult la tine. În general, vei putea scăpa de orice energie negativă și anxietate.

  • Călărește

„Pot spune din propria experiență: dacă reușești să călărești bine și să te înțelegi cu animalul, va deveni mult mai ușor să construiești relații cu oamenii mai târziu”, a mărturisit Selena Gomez. Și, cel mai important, aceste animale sunt capabile să înțeleagă și cea mai mică emoție.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/