Shakira a fost dată afară din casă de tatăl lui Pique. Ce ultimatum a primit celebra artistă

 Shakira a fost dată afară din casă de tatăl lui Pique. Ce ultimatum a primit celebra artistă

Shakira și Gerard Pique s-au despărțit anul trecut, după 12 ani de relație. După acest eveniment, cântăreața a decis să se mute la Miami, alături de cei doi copii pe care îi are împreună cu fostul star de la FC Barcelona, scrie presa română.

„M-am stabilit la Barcelona pentru a le oferi copiilor mei stabilitate, aceeaşi pe care o căutăm acum într-un alt colţ al lumii, lângă familie, prieteni şi mare”, a spus, într-un mesaj postat pe Instagram, Shakira, care a precizat că pleacă în SUA.

Presa spaniolă a dezvăluit că decizia luată de artistă nu i-a picat bine lui Pique, care a reacționat dur într-o discuție telefonică pe care a purtat-o cu fosta sa parteneră de viață.

Conform jurnaliștilor de la Sport, care citează o emisiune de televiziune, Shakira i-a spus fostului ei soț că se mută la Maimi deoarece își dorește să fie alături de tatăl ei, care este bolnav.

De asemena, artista i-a mărturisit lui Pique că a primit o scrisoare de la fostul ei socru în care acesta i-a transmis că „are la dispoziţie două săptămâni să părăsească locuinţa familiei” din Barcelona.

Jurnaliștii iberici susțin că artistei nu i-a plăcut deloc discuția pe care a purtat-o cu Pique.

„Este supărată pentru că acea ultimă conversaţie nu a fost atât de prietenoasă pe cât se aştepta”, notează Sport.

Conform înţelegerii dintre Shakire şi Pique, fostul fundaş catalan îşi va putea vizita copiii la Miami timp de zece zile în fiecare lună.

Shakira, 46 de ani, şi Gerard Pique, 36 de ani, au împreună doi copii, pe Sasha, 11 ani, și pe Milan, 9 ani.

Aura Mereuta

https://shok.md