Taylor Swift și actorul Joe Alwyn s-au despărțit după șase ani de relație

 Taylor Swift și actorul Joe Alwyn s-au despărțit după șase ani de relație

Taylor Swift and Joe Alwyn attend British Vogue And Tiffany & Co. Fashion And Film Party At Annabel’s Member’s Club after sneaking into The BAFTA’s Pictured: Taylor Swift and Joe Alwyn,Image: 413146397, License: Rights-managed, Restrictions: -ALLCOUNTRY, Model Release: no, Pictured: Taylor Swift and Joe Alwyn

Taylor Swift și actorul Joe Alwyn s-au despărțit după șase ani de relație. Un apropiat al artistei a confirmat vestea neașteptată pentru CNN.

Un apropiat al cuplului a spus pentru CNN că „Taylor și Joe s-au despărțit în urmă cu câteva săptămâni. Pur și simplu s-au distanțat și au în plan să rămână prieteni.”

Despărțirea lor nu a fost o dramă și au decis de comun acord să pună punct relației. „Nu a fost ceva dramatic. Relația lor se consumase. Acesta este motivul pentru care Joe nu a fost văzut la niciun spectacol.”

Povestea de dragoste dintre Taylor Swift, care se află în prezent în turneul său „Eras Tour”, și Alwyn a început în anul 2016.

Câștigătoarea premiului Grammy și Alwyn au reușit să își țină relația în mare parte ascunsă, însă artista a mai vorbit în piesele sale despre partenerul ei.

În ianuarie, Taylor Swift a dezvăluit pe Instagramul ei că „Lavender Haze”, o piesă de pe albumul ei „Midnights” din 2022, este despre Alwyn, spunând că atunci când ești îndrăgostit, „vei face orice pentru a rămâne acolo și a nu-i lăsa pe oameni să te dea jos de pe acel nor”.

„La fel ca în relația mea de șase ani, a trebuit să ne ferim de zvonuri ciudate, de chestii din tabloide. Pur și simplu să le ignorăm. Acest cântec este într-un fel despre actul de a ignora acele lucruri pentru a proteja lucrurile reale”, a adăugat ea.

De asemenea, Joe Alwyn a obținut un credit de autor pentru „Midnights” pentru piesa „Sweet Nothing”. Nu este prima dată când cuplul colaborează la melodiile care au apărut pe albumele lui Swift. Actorul britanic a fost creditat pe o serie de cântece de pe albumele „folklore” și „evermore” ale lui Swift din perioada pandemiei din 2020, sub pseudonimul „William Bowery”.

Taylor Swift a confirmat în documentarul Disney+ „folklore: the long pond studio sessions”, unde a spus că Alwyn „cântă minunat la pian și că întotdeauna cântă și inventează lucruri și creează lucruri”.

„Folklore” a câștigat un premiu Grammy pentru albumul anului 2021, marcând prima victorie Grammy a lui Alwyn.

În anul 2019 au apărut câteva speculații că cei doi s-ar fi logodit. „Dacă aș avea o liră pentru fiecare dată când cred că mi s-a spus că am fost logodită, atunci aș avea o mulțime de monede de o liră”, a declarat Alwyn pentru WSJ Magazine în 2022, adăugând timid: „Adică, adevărul este că, dacă răspunsul ar fi da, nu aș spune, iar dacă răspunsul ar fi nu, nu aș spune.”

Momentan, Taylor Swift, în vârstă de 33 de ani, și actorul Joe Alwyn, în vârstă de 32 de ani, nu au făcut nicio declarație despre despărțirea lor. Actorul nu a mai fost prezent la spectacolele artistei în ultima perioadă.

Aura Mereuta

https://shok.md