Shakira și Pique, întâlnire față în față. Artista i-a făcut fotbalistului o ofertă de milioane de euro, dar refuzul a fost categoric

 Shakira și Pique, întâlnire față în față. Artista i-a făcut fotbalistului o ofertă de milioane de euro, dar refuzul a fost categoric

Cântăreața columbiană Shakira (45 de ani) și fotbalistul spaniol Gerard Pique (35 de ani) s-au despărțit după o relație îndelungată, iar acum își dispută viitorul celor doi copii pe care îi au împreună.

Potrivit ziare.com, Shakira e decisă să se mute definitiv la Miami, aolo unde are o proprietate, împreună cu micuții Milan (9 ani) și Sasha (7 ani), dar se lovește deocamdată de refuzul categoric al lui Pique.

Pentru a reuși să-l convingă pe fostul partener de viață, Shakira s-a pus la masa negocierilor cu Pique. „A fost o întâlnire față în față, o întâlnire destul de tensionată. S-a discutat unde vor fi copiii și cu cine. Se spune că Pique a fost foarte ferm în a nu accepta ca ei să se mute la Miami”, susține un jurnalist spaniol apropiat fostului cuplu.

Potrivit emisiunii de pe YouTube „Chisme No Like”, Shakira i-ar fi făcut lui Pique și o ofertă de milioane de euro. În detaliu, se pare că vedeta pop columbiană s-a oferit să-și asume întreaga responsabilitate pentru copii, care s-ar fi mutat astfel cu ea la Miami. Pique ar fi avut voie să petreacă vara cu ei și să zboare în Florida de cinci ori pe an la clasa întâi, cu un zbor plătit de Shakira.

De asemenea, Shakira ar fi acceptat să acopere aproximativ 20 la sută din datoria jucătorului – care se ridică la circa 2,5 milioane de euro – acumulată din cauza problemelor legale din Spania.

Citește și