(FOTO/VIDEO) A ademenit iubitul pe stadion, iar acolo l-a așteptat cu preotul. Ce a urmat l-a șocat pe bărbat

 (FOTO/VIDEO) A ademenit iubitul pe stadion, iar acolo l-a așteptat cu preotul. Ce a urmat l-a șocat pe bărbat

O femeie și-a convins iubitul să o ia de soție, după ce l-a pus în fața faptului împlinit. Crezând că vine la o simplă întâlnire romantică, bărbatul a ajuns pe un stadion, unde îl aștepta partenera lui, îmbrăcată în rochie de mireasă, SHOK.md cu referire la unian.

Cununie religioasă mai puțin obișnuită a avut loc pe Stadionul Olimpic din Kiev. Mireasa, de orgine ucraineană, a organizat totul fără știrea mirelui, un cetățean german. Acesta a fost legat la ochi, știind doar că vine la o întâlnire surpriză. Mare i-a fost mirarea când s-a văzut în fața preotului. Chiar dacă a fost șocat de inițiativa iubitei sale, bărbatul a acceptat să se căsătorească.

„A fost foarte neașteptat. Și nu știam că este posibil să ne căsătorim pe stadion. Dar mă bucur foarte mult că ne-am căsătorit înaintea lui Dumnezeu, chiar și în ciuda circumstanțelor. Cred că nunta este o dată pentru totdeauna”, a recunoscut el.

Marina și Michael se declară fericiți că sunt primul cuplu din Ucraina care a fost cununat pe un stadion olimpic. Nunta atipică a fost posibilă cu sprijinul unei firme care organizează evenimente.

 

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și