Smaranda Știrbu și vloggerul Selly, vacanță inedită la Paris. Cum s-au afișat cei doi îndrăgostiți: „L-am forțat să facă asta”

 Smaranda Știrbu și vloggerul Selly, vacanță inedită la Paris. Cum s-au afișat cei doi îndrăgostiți: „L-am forțat să facă asta”

Smaranda Știrbu și iubitul ei, vloggerul Selly, au avut parte de o vacanță inedită în Paris, Franța. Cei doi au petrecut câteva zile de relaxare cu ocazia zile de naștere a tinerei studente la medicină, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Chiar dacă s-au întors de ceva timp din Paris, Smaranda Știrbu pare că a uitat să posteze atunci una dintre cele mai importante fotografii, cea în care apare alături de iubitul ei în orașul iubirii. Astfel că, recent, aceasta a postat pe contul său de Instagram două dintre imaginile realizate în vacanță, în care ea și Selly erau surprinși în centrul orașului, lângă Muzeul Luvru.

Cunoscutul vlogger, care are peste 3,1 milioane de urmăritori pe canalul său de Youtube, o ținea în brațe pe iubita lui, în timp ce o săruta pe obraz. Smaranda a fost surprinsă zâmbind și ținându-și iubitul de mână. Deși prima fotografie este exemplul imaginilor perfecte de cuplu, tânăra a vrut să le arate fanilor săi că realitatea stă altfel. Așa că, tânăra a postat și o a doua imagine în care ea și Selly stau în aceeași poziție, însă amândoi sunt amuzați de ipostază, iar Selly pare că nu are deloc chef de sedința foto a iubitei sale.

„L-am forțat să facă asta și puteți să vedeți în a doua poză”, a scris Smaranda Știrbu la descrierea fotografiei postate pe contul de Instagram.

 

Smaranda Știrbu și-a sărbătorit ziua de naștere la Paris

Smaranda a împlinit vârsta de 20 de ani la finalul lunii trecute, bucurându-se de o surpriză pe care iubitul ei Selly i-a pregătit-o în detaliu. Cei doi au fost împreună la Paris, capitala iubirii, unde s-au bucurat de cele mai frumoase momente împreună. Tânăra studentă la medicină și-a ținut fanii la curent și postat o mulțime de fotografii pe contul său de Instagram, acolo unde are o comunitate de 474 de mii de urmăritori.

Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni negri, pe care i-a asortat cu o jachetă lungă maro și ghete de brand în aceeași nuanță, Smaranda a arătat foarte chic pe străzile din Paris. Aceasta și-a accesorizat ținuta cu o pereche de ochelari de soare negri și o geantă din piele, ținând în mână un pahar de cafea de un negru mat.

 

Smaranda Știrbu este studentă la Facultatea de Medicină, iar în timpul liber se ocupă de Instagram, acolo unde și-a construit o comunitate numeroasă. Tânăra a impresionat cu notele pe care le-a obținut la examenul de Bacalaureat. Smaranda Știrbu a avut o medie de 9.83, dar nici iubitul ei nu s-a lăsat mai prejos, reușind un important 9.60.

Maria Palade

https://shok.md/