Smiley s-a autocaracterizat în câteva cuvinte. A dezvăluit ce defecte are și ce calități

 Smiley s-a autocaracterizat în câteva cuvinte. A dezvăluit ce defecte are și ce calități

Provocat de protv.ro să-și facă singur o prezentare, Smiley a vorbit mai întâi despre defectele lui și  a dezvăluit și alte lucruri, mai puțin cunoscute de fanii lui, scrie SHOK.md cu referire la protv.ro.

Fiind pus în situația de a-și face „o prezentare care doare”, Smiley a răspuns: leneș, dezordonat și delăsător. Iar când a fost vorba despre lucrurile frumoase, cântărețul a spus că se consideră simpatic, glumeț și ambițios.

El a mai dezvăluit pentru internauți ce fobie are.

„Dacă am o fobie? Da, șerpii cred. Deși nu m-am întâlnit niciodată cu șerpi veninoși, da am fost odată pe o insulă și scria acolo: „Aveți grijă că sunt șerpi veninoși!” Știi cum am mers, am stat cu morcovul toată ziua”.

Artistul a mărturisit că dacă ar putea să ia viața de la capăt, tot la fel ar proceda.

„Viață e parcă un tur de carusel sau cât un cântec dintr-o cutiuță muzicală. Mă uit acum la caruselul meu și întorc cheiță muzicii vieții mele: Am 38 de ani și iubesc muzica și poveștile de când sunt mic. Atunci când eram mic, îmi imaginăm că până la 38 e o eternitate. Au trecut că o clipă… Moment cu moment, mi-am trăit viață așa cum am visat-o și m-am bucurat de fiecare etapă a ei cu intensitatea cu care mă bucur acum. Și cred că dacă mâine aș redeveni copilul de ieri viață mea ar arată tot așa. Am 38 de ani, iubesc, sunt sănătos, am o familie și cea mai frumoasă copila din Univers, iubita visurilor și cea mai bună prietenă. Avem un motan pufos și stăm la o casă cu curte”.

Ca să fii SuperStar, Smiley crede că trebuie să faci lucruri care „să miște lumea, să ai un impact atât de mare încât toată lumea să știe cine ești”.

„Neapărat să dați drumul la televizor. O să aveți ce să vedeți. O să plângeți, o să râdeți. Că noi am și plâns, am și râs. Bine, mai mult unii decât alții. Moga spre exemplu, care a plâns foarte mult. Aveți ce să vedeți toamna aceasta”, a mai adăugat artistul.

Smiley e unul dintre cei mai iubiți și mai apreciați cântăreți.  Artistul, tatăl unei fetițe, e preocupat acum și de viața lui profesională, dar mai ales de cea personală. Și-a format o familie alături de Gina Pistol și, după cum a declarat, e un bărbat împlinit.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și