Kylie Jenner și Travis Scott vor deveni părinți, pentru a doua oară

 Kylie Jenner și Travis Scott vor deveni părinți, pentru a doua oară
0Shares

Kylie Jenner, celebra milionară din clanul Kardashian, e însărcinată cu al doilea copil. Ea și Travis Scott, rapper-ul în vârstă de 30 de ani, vor deveni din nou părinți. Până la momentul acesta, vedeta nu a confirmat vestea, însă apropiații ei da, scrie SHOK.md cu referire la pagesix.

Vestea a fost data chiar de Caitlyn Jenner, căreia i-a scăpat faptul că va deveni bunică pentru a 19-a oară. Pentru aceeași sursă menționată mai sus, un prieten apropiat al lui Kylie Jenner a declarat că întreaga familie e în extaz.

Kylie Jenner, în vârstă de 24 de ani, și Travis Scott mai au împreună o fetiță în vârstă de 3 ani pe nume Stormi. Potrivit publicației TMZ, Kylie este încă la începutul sarcinii, probabil în primul trimestru. Sexul bebelușului nu a fost încă anunțat.

Kylie Jenner este o personalitate media americană, o  socialistă, un model și o femeie de afaceri. Ea a jucat în E! serial de televiziune reality Keeping Up with the Kardashians din 2007 până în 2021 și este fondatorul și proprietarul companiei de cosmetice, Kylie Cosmetics .

 

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/