Soarta a fost crudă cu ea, dar noi o putem ajuta, împreună. Cum poți contribui ca viața Mihaelei, fetița de 14 ani, care crește un copil, să devină mai bună

 Soarta a fost crudă cu ea, dar noi o putem ajuta, împreună. Cum poți contribui ca viața Mihaelei, fetița de 14 ani, care crește un copil, să devină mai bună

O poveste care a frânt inima multora. Fetița care la vârsta de 14 de ani s-a căsătorit „ca să scape de nevoi” și crește un copil, are nevoie de ajutor, iar dacă vrei să contribui o poți suna direct pe Mihaela, la numărul de telefon lăsat pe pagina de Facebook „Casa de Milostenie” – 067445919 sau prin contul de PayPal: [email protected] Adolescenta se află în satul Cobîlea, raionul Șoldănești, scrie SHOK.md, cu referire la UNIMEDIA.

A rămas fără susținerea părinților, iar la vârsta de 14 de ani s-a căsătorit ca să scape de nevoie, însă soarta nu a fost blândă cu ea. Este vorba despre o fetiță din Moldova, crescută de bunica, până când nu a plecat de acasă și s-a căsătorit. Cu un copil în brațe, minora a povestit despre coșmarul prin care a trecut până astăzi, momentele dificile pe care le are acum și a făcut un apel către oamenii care o pot ajuta. Îmi este tare greu, de soacră nu am parte, am ajuns la zile negre că nu am o gură de pâine în casă. M-am rugat la soacră, dar zice că nu are nevoie de mine și nici de copil”, povestește aceasta printre lacrimi.

Aceasta a făcut cunoștință cu viitorul soț, Vitalie, pe internet, iar pentru a scăpa de acasă de bătaie a decis să se căsătorească.

„Și pumni în cap și spate rupt, toți la școală mă râdeau că tatăl meu e bețiv”, a spus ea.

Minora a fost violată de unchiul său, însă când i-a spus mamei cele întâmplate, ultima a dat vina pe ea, iar peste un timp a alungat-o de acasă. Acum Vitalie muncește peste hotare pentru a-și cumpăra o casă.

„La școală nu puteam sta să scriu, tata mă bătea, atât de tare încât nu mă puteam așeza, mă bătea cu toporul, cu bâta, în cap, spatele a fost rupt, ne făcea în tot felul. De la 4 ani citesc, el mă bătea să-i citesc mesajele pe care le scria prietenele”, a povestit aceasta.

 

Citește și