„Twerk-ul e perfect”: Imaginile în care Bruce Willis dansează alături de fiica sa au devenit virale

 „Twerk-ul e perfect”: Imaginile în care Bruce Willis dansează alături de fiica sa au devenit virale

Celebrul actor Bruce Willis a părăsit industria cinematografică, dar continuă să-și încânte fanii și chiar să cucerească rețelele de socializare. Un filmuleț cu actorul în timp ce dansează alături de fiica sa, Mabel în vârstă de 10 ani, pe melodia „About Damn Time”  a devenit viral.

Filmulețul a fost publicat pe Instagram, de soția lui Bruce Willis, care a menționat că „petrecem acest weekend eficient”.

Fanii au apreciat stăruința actorului care încearcă să repete mișcările după fiica sa. Aceștia s-au declarat încântați că Bruce Willis se simte bine și i-au mulțumit soției actorului pentru că a publicat acest filmuleț.

„Vă mulțumesc că ați postat videoclipul cu Bruce”. „Sunt sigur că fanilor de pe tot globul le place să-l vadă așa.„Twerk-ul e perfect, Bruce. Ești încă foc”. „Îmi place să-l văd pe domnul Willis zâmbind și fericit”, au menționat aceștia în comentarii.

Familia actorului american Bruce Willis a anunţat recent că starul hollywoodian, în vârstă de 67 de ani, a decis să renunţe la profesia de actor după ce a fost diagnosticat cu afazie, o tulburare de limbaj cauzată de leziuni la nivelul creierului, care afectează capacitatea unei persoane de a comunica.

Citește și