Naforniță, emoționată, după ce a fost decorată cu Ordinul Republicii: Ce mesaj a transmis soprana

 Naforniță, emoționată, după ce a fost decorată cu Ordinul Republicii: Ce mesaj a transmis soprana
0Shares

Soprana Valentina Naforniță a venit cu un mesaj de mulțumire, dupa ce i-a fost oferit ordinul în contextul celei de-a 30-a aniversări de la proclamarea Independenței Republicii Moldova, scrie SHOK.md.

„Este o mare onoare să vă anunț că am fost premiată cu „Ordinul Republicii”. Astăzi președinta Republicii Moldova, Maia Sandu a făcut anunțul. „Premiul este oferit pentru  merite excepționale și pentru promovarea  imaginii Republicii Moldova în lume, pentru succesele profesionale atinse, precum și pentru spiritul civic și implicarea în viața societății. Ordinul este oferit în contextul celei de-a 30-a aniversări de la proclamarea Independenței Republicii Moldova”. Vă mulțumesc foarte mult. Am rămas fără cuvinte și foarte emoționată”, scrie soprana.

https://www.instagram.com/p/CVDj4kDNxzt/

Valentina este o soprană de operă din Republica Moldova. Este renumită în special pentru interpretarea operelor de Mozart și repertoriului Bel Canto. Ea s-a născut în Cuhnești, Glodeni, Republica Moldova. A fost pasionată de muzică încă din copilărie, a început să studieze canto, vioara și dansul. A absolvit Colegiul de Muzică Ștefan Neaga din Chișinău (Republica Moldova) în 2006, după care a obținut diploma de master în operă la Universitatea Națională de Muzică din București. Acolo a studiat cu Eleonora Enăchescu și Maria Slătinaru-Nistor.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/