(VIDEO) Un francez a dat „încă o viață” piesei: Dragostea din tei, de O-Zone

 (VIDEO) Un francez a dat „încă o viață” piesei: Dragostea din tei, de O-Zone

Cântărețul francez Julien Doré a lansat un videoclip cu  cover-ul piesei ,, Dragostea din tei”, de fosta trupă O-Zone, scrie SHOK.md.

Pe pagina sa de Facebook, interpretul se împarte cu experiența sa de a cânta o melodia în limba română.

„Și amintește-ți să fi cântat „Ma-i-a-hu”, cine mă va judeca?!

Ei bine, iată micul clip a reluării lui O-Zone cu Simone & Jean-Marc pentru Deezer și regizat de prietenul meu Bastien Shortbread, în studioul meu H7Me în timpul înregistrării. Dar singura întrebare este dacă îți place  sau nu?”, scrie artistul.

 Julien este fondatorul trupei Dig up Elvis . În 2006, a creat împreună cu Guillaume de Molina proiectul „The Jean d’Ormesson disco suicide”, „grupul protean” care acoperea hituri pop și disco. În iunie 2007, Doré a fost votată numărul unu în sondajul „15 Sexiest Men” al revistei franceze Elle. În 2007, Doré a fost selectat la sesiunea de casting de la Marsilia pentru al cincilea sezon al competiției muzicale Nouvelle Star , unde s-a prezentat cu un ukulele. La început, a participat la casting doar pentru a obține publicitate gratuită pentru trupa sa. A convins juriul când a cântat „A la faveur de l’automne” (inițial de Tété ). Cele mai memorabile spectacole și dezvăluiri au fost în timp ce cântau „ Moi … Lolita ” ( Alizée ) și „ … Baby One More Time ” ( Britney Spears ), melodii de muzică de dans , în acustică. A câștigat finala împotriva lui Tigane .

Maria Palade

https://shok.md/