Soția cântărețului american Sam Hunt a depus actele de divorț. Aceasta susține că este însărcinată

 Soția cântărețului american Sam Hunt a depus actele de divorț. Aceasta susține că este însărcinată

Soția însărcinată a lui Sam Hunt, Hannah Fowler, cere divorțul. Ea îl acuză pe cântăreț de adulter și de comportament conjugal inadecvat. De asemenea, a cerut și pensie alimentară pentru copilul pe care urmează să îl nască, scrie SHOK.md, cu referire la cancan.ro.

Hannah Flower, soția lui Sam Hunt, a cerut divorțul de starul muzicii country înainte de sosirea primului lor copil.

Fowler l-a acuzat pe Hunt de ”comportament conjugal inadecvat” și ”adulter” în documentele judecătorești obținute de TMZ. Se pare că Fowler și Hunt nu au anunțat nimic în spațiul public referitor la faptul că așteaptă un copil. Cu toate acestea, soția cântărețului american a indicat că este însărcinată în documentele instanței.

De asemenea, Fowler a solicitat pensie alimentară, întreținere pentru copii și custodia primară a copilului.

„Soțul se face vinovat de un tratament sau un comportament atât de crud și inuman față de soț, încât conviețuirea este nesigură sau improprie”, se arată în documentele instanței.

Hunt a recunoscut că cei doi au început să vorbească ”serios” despre a avea copii în timpul unui interviu din luna iulie 2021.

„Vorbim despre asta de ceva vreme, dar am început să ne gândim serios la asta, în ultimele luni. Așa că, acum ne gândim să luam în calcul acest lucru. Și sper că vom avea vești bune mai devreme decât mai târziu”, a declarat cântărețul, în cadrul emsisiunuu de la radio „TC & Dina” din Miami.

Hunt și Fowler sunt căsătoriți din 2017, dar s-au întâlnit în urmă cu mai bine de 10 ani, potrivit revistei People.

Cei doi au început să iasă împreună în 2008, iar Hunt și-a numit albumul din 2014 „Montevallo” după orașul natal al lui Fowler, a informat presa.

Single-ul lui Hunt „Drinkin’ Too Much”, inclus în albumul „Southside”, a detaliat relația lui cu Fowler.

În august, Hunt a pledat vinovat de acuzații de contravenție pentru DUI ca urmare a unui incident din 2019, a raportat Tennessean.

Hunt a fost arestat în 2019 și acuzat de conducere sub influență și încălcarea legii containerelor deschise. Un mandat de arestare spunea că ofițerii l-au găsit pe Hunt schimbându-se între benzi și l-au oprit. Mai târziu și-a cerut scuze, spunând că a luat o decizie egoistă de a se conduce acasă după spectacolul unui prieten din Nashville.

Conform acordului de recunoaștere a vinovăției, pedeapsa sa de închisoare de 11 luni și 29 de zile a fost suspendată, cu excepția a 48 de ore, pe care a fost de acord să le execute la Centrele de Educație DUI, o unitate de condamnare alternativă. De asemenea, a trebuit să urmeze un curs de siguranță pentru alcool, iar Poliția i-a reținut permisul timp de un an.

Citește și