„Genunchi însângerați”. Dua Lipa, imagine cu rănile de pe picioare după un concert live. „Ai dat totul în acest turneu!”

 „Genunchi însângerați”. Dua Lipa, imagine cu rănile de pe picioare după un concert live. „Ai dat totul în acest turneu!”

Arta cere sacrificii. Dua Lipa a făcut publică o imagine cu genunchii juliți, după cel mai recent concert pe care l-a susținut în cadrul turneului Future Nostalgia. Dua s-a ales cu răni, după dansurile intense de pe scenă, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Cântăreața și compozitoarea în vârstă de 26 de ani a distribuit un set de fotografii pe contul ei de Instagram: „Genunchi însângerați”, a explicat ea în descriere.

 

Ulterior, artista a dat hainele de scenă pe unele lejere. Dua Lipa a ieșit la o plimbare într-o jachetă fără mâneci, bej închis, deasupra unui tricou cu mânecă lungă, contrastând tonurile mai deschise cu o fustă maxi lungă, neagră, care prezenta numeroase inserții metalice, și cu cizme cu platformă, toate acestea accesorizate cu o posetă șic Balenciaga și o șapcă de baseball.

Autoarea hitului „Don’t Start Now” și-a anunțat turneul de susținere a filmului „Future Nostalgia”, lansat în 2020, de luni bune. Spectacolele erau inițial programate să aibă loc doar în Regatul Unit și Europa. Dar tot orarul a fost dat peste cap din cauza pandemiei.

Așa că a susținut un concert virtual numit Studio 2054, în noiembrie 2020, iar producția a fost bine primită de critici.

După luni de planificare, turneul Future Nostalgia a început oficial în februarie 2022, cu un spectacol la FTX Arena din Miami.

Artiști precum Megan Thee Stallion, Tove Lo și Caroline Polachek o însoțesc pe Dua Lipa în concertele sale.

Maria Palade

https://shok.md/