„Sper că știe unde vine, șmecheri vor fi mulți”: Olesea Stamate, despre candidata la șefia Parocuraturii Anticorupție

 „Sper că știe unde vine, șmecheri vor fi mulți”: Olesea Stamate, despre candidata la șefia Parocuraturii Anticorupție

Președinta Comisiei Juridice a Parlamentului, Olesea Stamate, a venit cu precizări despre candidata la șefia Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin. „Nu-i va fi ușor, sper că știe unde vine, smecheri vor fi mulți care vor încerca să o păcălească, este indiscutabil, iar dacă are priceperea sa verifice din mai multe surse va vedea de unde vin cele mai mari probleme și își va crea acea echipa în care va avea încredere și cu care vor putea mișca lucrurile”, a menționat Stamate, scrie SHOK.md, cu referire la UNIMEDIA.

„Nu o cunosc personal pe doamna Dragalin, am văzut CV-ul, e unul impresionat și cred că procuratura din țara noastră are nevoie de o față nouă, din afara sistemului care nu este conectată la toți cei care au lucrat în ultimii cel puțin câțiva ani în perioada statului capturat, sper ca daca va fi selectata să porneasca schimbarea care o asteptăm la Procuratura Anticorupție.

Însă un om de unul singur, clar că nu poate face schimbarea și sigur că va avea nevoie de o echipă, dar de lider depinde cum își formează această echipă.

Nu-i va fi ușor, sper că știe unde vine, smecheri vor fi mulți care vor încerca să o păcălească, este indiscutabil, iar dacă are priceperea sa verifice din mai multe surse va vedea de unde vin cele mai mari probleme și își va crea acea echipa în care va avea încredere și cu care vor putea mișca lucrurile în Procuratura Anticorupție”, a menționat Olesea Stamate.

Comisia specială de preselecție a candidaților la funcția de procuror – șef al Procuraturii Anticorupție a finalizat etapa de intervievare a candidaților. Potrivit deciziei Comisiei speciale, etapa de preselecție în cadrul concursului la funcția de procuror-șef al Procuraturii Anticorupție a fost promovată de către candidata Dragalin Veronica.

În cadrul etapei, au fost admise 4 persoane, după reexaminarea unui dosar.

Citește și