Starea de sănătate a prințesei Charlene de Monaco s-a agravat considerabil: „Palatul minimalizează faptul că ea aproape a murit”

 Starea de sănătate a prințesei Charlene de Monaco s-a agravat considerabil: „Palatul minimalizează faptul că ea aproape a murit”

Prințesa Charles de Monaco se află în stare critică după ce a suferi mai multe intervenții chirurgicale. Prințul Albert a susținut că soția sa a intrat într-un program de dezintoxicare, însă apropiații prințesei demontează toate teoriile familiei regale, scrie SHOK.md cu referire la cancan.

Pe 8 octombrie, Prințesa Charlene a suferit o ultimă operaţie pentru a trata o infecţie la urechi, nas şi gât pe care a contractat-o ​​în luna mai. La scurt timp, prințul Albert a susținut că soția sa a intrat într-un program de dezintoxicare, veste ce pare să fie contrazisă de prietenii apropiați ai prințesei.

„Este nedrept că este descrisă ca având un fel de problemă mentală sau emoțională”. Nu știm de ce palatul minimizează faptul că ea aproape că a murit în Africa de Sud. Nu a putut să mai mănânce alimente solide de peste șase luni din cauza tuturor operațiilor prin care a trecut de atunci. A reușit doar să bea lichide cu paiul, așa că a pierdut aproape jumătate din greutatea corporală.”, au declarat prietenii Prințesei pentru Page Six.

Potrivit surselor Page Six, Prințesa Charlene nu suferă de probleme mintale așa cum a dat de înțeles familia regală din Monaco. Starea de sănătate Prințesei Charlene s-a agravat în urma unei infecții severe ale sinusurilor, ca urmare a unei intervenții chirurgicale anterioare. Charlène a plecat în Africa de Sud  în luna martie și nu s-a mai întors la Monaco.

„Nu își pierde mințile sau nu suferă de probleme grave de sănătate mintală. Nu a putut să mai mănânce alimente solide de peste șase luni din cauza tuturor operațiilor prin care a trecut de atunci. A reușit doar să bea lichide cu paiul, așa că a pierdut aproape jumătate din greutatea corporală. Este epuizată de șase luni de operații și de incapacitatea de a mânca corespunzător”, a spus sursa. „I-au lipsit enorm copiii și soțul ei în timp ce era blocată în Africa de Sud, pentru că nu putea călători acasă.”, au declarat prietenii Prințesei.

La începutul lunii octombrie, Prințesa Charlene a publicat o fotografie în care se poate observa starea șubredă și deteriorată de la acea vreme. La scrut timp după ce Charlene și-a anuțat retragerea de la un eveniment din data de 19 noiembrie, Prințul Albert a declarat că soția sa a fost internată într-o ”unitatea de tratament”:

„Era evident epuizată, fizic și emoțional. Era copleșită și nu putea face față îndatoririlor oficiale, vieții în general sau chiar vieții de familie”, a declarat Prințul Albert pentru revista People.

 

Maria Palade

https://shok.md/