Adevărul despre cum a înșelat-o Ștefan Bănică pe Andreea Marin: „Nu e comod să te simți înșelată”

 Adevărul despre cum a  înșelat-o Ștefan Bănică pe Andreea Marin: „Nu e comod să te simți înșelată”

Intr-un  moment de sinceritare, Andreea Marin a recunoscut că a fost înșelată de Ștefan Bănică junior și că nu i-a fost deloc ușor să accepte trădarea, scrie SHOK.md cu referire la click.ro.

“Pentru mine trecutul nu mai contează. Trecutul acela nu a depins de mine. Generic vorbind, nu e comod să te simți înșelată. Pe o scară de la 1 la 10 te doare spre 11. Nici un divorț nu e o dramă, e o realitate. Când nu te mai înțelegi, părerea mea e să-și vadă fiecare de drum. Putem fi fericiți separat. Eu am hotărât să fiu fermă“, a spus Andreea Marin.

Andreea nu s-a ferit să vorbească despre actuala soție a lui Ștefan Bănică junior, cântăreața Lavinia Pârva, femeia care le-a destrămat practic mariajul.

„Există o asemănare fizică cu mine, dar nu văd niciun om întreg la minte, care să caute un alt partener să semene cu fostul. Nici partenerul meu de atunci nu a semănat cu fostul”, a mai spus Andreea Marin.

De patru ani, Andreea Marin a găsit însă, din nou, dragostea în persoana fostului consul Adrian Brâncoveanu.

„Nu am nici un regret, sunt fericită astăzi. Poți să întâlnești un om care un rol în viața ta pentru un anumit timp. Ne-am dori să întâlnim de prima dată persoana lângă care să închidem și ochii. Dumnezeu mi-a dat niște provocări în această viață. În viața unei femei, un divorț poate să lase amintiri care să constituie o piedică în celelalte căsnicii. Trebuie însă să învățăm ce am greșit, unde nu am ales bine. Nu te-ai potrivit cu un om, încearcă să salvezi relația. Nu am ieșit din nicio relație superficial.

Sunt fericită de patru ani de zile. Acum iubesc cu adevărat! E o relație de maturitate. Îți dai seama că ai de învățat ca să poți iubi frumos! Încă mai cred în căsătorie, asta nu înseamnă că alerg după căsătorie. Trăim într-un secol în care oamenii nu mai prețuiesc căsătoria. Eu am prețuit-o, dar trebuie să ai și un partener care s-o prețuiască. Chiar dacă eu am avut niște nepotriviri, asta nu înseamnă că trebuie să stau să plâng. M-aș căsători și a patra oară”, a adăugat aceasta.

Maria Palade

https://shok.md/