Stilul vestimentar al Prințesei Diana: „Trebuia să o îmbrac ca și cum ar merge la nuntă în fiecare zi”. Cele mai spectaculoase ținute

 Stilul vestimentar al Prințesei Diana: „Trebuia să o îmbrac ca și cum ar merge la nuntă în fiecare zi”. Cele mai spectaculoase ținute

Indiferent de momentul zilei și de evenimentul la care participa, Prințesa Diana părea scoasă de pe coperta unei reviste de modă, datorită stilului caracterizat prin rafinament și elegantă. Iar astăzi, designer-ul de modă care s-a ocupat de ținutele acesteia timp de zece ani, Bruce Oldfield, a dezvăluit că trebuia să o îmbrace „ca și cum mergea la o nuntă în fiecare zi”, scrie SHOK.md.

Acest principiu, după care se ghida Prințesa Diana, s-a regăsit în fiecare apariție a sa, transformând-o într-un adevărat fashion icon al secolului al XX-lea. Iată câteva dintre cele mai spectaculoase apariții ale sale de-a lungul timpului.

Prinţesa Diana a impresionat când a îmbrăcat o rochie cu umărul gol, creată de designerul japonez Hachi, în timpul unei cine la National Gallery din Washington DC, pe 11 noiembrie 1985, scrie peroz.ro.

O altă apariţie electrizantă în faţa hotelului Waldorf din Londra.

Adepta diademelor cu pietre preţioase şi a rochiilor vaporoase, Diana a impresionat încă o data la un bal, alături de Charles, în timpul turneului lor din Australia, din 1985.

Rochia care a fost descrisă drept una dintre cele mai „ornamentate și romantice” rochii ale Prințesei Diana. Se pare că Prinţesa de Wales s-a îndrăgostit de rochia „de basm” când a văzut-o la o prezentare de modă în 1986. Ea a purtat-o ​​în mai multe rânduri, inclusiv la premiera filmului James Bond „The Living Daylights” și la un banchet la reședința ambasadorului german din Londra.

O rochie accesorizata cu un colier perfect, ce a făcut furori în timpul unei cine de la Casa Albă, din 1985. În imagine poate fi văzută Prințesa Diana alături de John Travolta.

Umerii goi și culoarea roșie s-au regăsit adesea în ținutele sale, iar bijuteriile, nelipsite, au completat perfect fiecare apariție a sa.

Prințesa Diana în timpul primei sale apariții publice alături de prințul Charles la un bal caritabil, la Goldsmith’s Hall din Londra, în 1981. Rochia neagră, din tafta, creată de designerii David și Elizabeth Emanul, a fost pusă la licitație în 2010.

Gritco Adriana

https://shok.md/