(stop cadru) Renato Usatîi are nevoie de „odihnă” . Acesta a fost trimis la bronzat: „La mare nu în toată ziua e soare”

 (stop cadru) Renato Usatîi are nevoie de „odihnă” . Acesta a fost trimis la bronzat: „La mare nu în toată ziua e soare”

Un nou flashmob organizat la Bălți. De această, cei de la PACE au decis că primarul de la Bălți are nevoie de „odihnă” și i-au amenajat un spațiu special în preajma unei străzi, care nu a fost renovată și este închisă de 2 luni. Într-o intervenție live pe pagina sa de facebook, Nelu Straciuc, spune că strada Kievskaia de 2 luni este închisă, fapt care a paralizat întregul oraș. Aceștia au adus un șezlong și un cort, unde au pus o imagine a lui Usatîi, scrie SHOK.md, cu referire la UNIMEDIA.

„Dacă noi vrem schimbări în strada, evident nu cu așa persoană. Strada Kievskaia din Bălți este închisă de 2 luni, muncitori, soluții zero. Nimeni nu ia atitudini. Și practic au paralizat un oraș întreg. Suntem pentru a protesta pașnic. Îl invităm aici, chiar dacă nu e timp pentru bronz, noi îl invităm să stea aici l-am adus, să stea printre cetățeni, să audă nevoile, câte mașini circulă, cine răspunde de aceasta porțiune”, a spus Straciuc.

Acum 6 zile, primarul de la Bălți, Renato Usatîi, „a fost plimbat” pe apele de la Bălți pe o saltea gonflabilă. Inițiativa aparține celor de la partidul condus de Cavcaliuc, PACE, care au pus pe saltea o fotografie a lui Usatîi, și l-au plimbat pe o stradă inundată complet. Într-o înregistrare video publicată de membrul PACE, Nelu Straciuc, ultimul spune că la Bălți după ploi mereu străzile sunt inundate.

Anterior, cei de la PACE l-au „plimbat” pe Usatîi și cu o sanie. Liderul Partidului Acasă Construim Europa de la Bălți, Nelu Straciuc, a invitat oamenii la un protest virtual prin care îl chemau pe Usatîi acasă, la Bălți. Acțiunea a venit după ce primarul de Bălți ar fi plecat într-o vacanță. „Primăria are nevoie de primar. Haideți să îl aducem împreună”, a menționat Straciuc.

Vezi video pe UNIMEDIA.

Citește și