Daniela Costețchi, despre o experiență neplăcută la 18 ani: „Entuziasmată am zis da”

 Daniela Costețchi, despre o experiență neplăcută la 18 ani: „Entuziasmată am zis da”

Daniela Costețchi este foarte deschisă cu urmăritorii săi din mediul online și adesea le povestește diferite situații din viața ei. Recent, aceasta a dezvăluit că la vârsta de 18 ani a avut parte de o experiență mai puțin plăcută, scrie SHOK.md.

„Prima data am văzut marea la 18 ani, știu ca eram la Chișinău la niște prieteni cand m-a sunat vărul meu și m-ă întrebat dacă n-aș vrea sa lucrez recepționeră la un hotel din Euforie. Entuziasmată am zis da, a doua zi am și plecat, am avut bani strict pentru drum, mă bazam pe ideea ca trebuie să am bursa pentru luna mai pe cardul românesc, 65 euro.

Am ajuns la hotel, era full de moldoveni acolo, 80% din personal erau din Republica Moldova, m-am odihnit un pic după care m-au dus la alt hotel și m-au pus pe post de cameristă, program full-time, zilnic, de la 6 dimineața până seara, eram cazata în hotel, așa ca mereu când trebuia de făcut ceva veneau la mine, o data la 22:00 mi-au zis sa merg să mătur terasa, deci, eu știam când încep lucrul, iar ora de încheiere a programului meu nu exista.

Salariul era de 1200 roni, fiind primul meu job mai serios, nici nu mi-am dat seama că e exagerat de puțin.La 06:00 mă trezeam, mergeam după platoul cu croassante, și la 07:00 începeam curățenia, lucram eu, venea încă o fata de la primul hotel, ce-l unde trebuia sa fiu recepționeră, și mama iubitei patronului.

Oh, această femeie, n-am S-o uit cât voi trăi, foarte urat se comporta cu personalul, de fiecare dată tindea să ne amintească că ea e șefa. Autoritatea respectivă îi alina egoul. Ștergând într-o zi praful de pe balcon, etajul trei, am zărit-o pe ea și pe patron, el mergea arogant în față, capul sus, telefonul la ureche, iar ea alerga după el cu doua înghețate în mâna.Atunci i-am înțeles poziția, hotelul era singurul loc unde putea sa se afirme. Erau de 7 ani împreuna, ea avea 27, și încă n-o ceruse, m-a mâncat limba într-o zi s-o întreb dacă e căsătorită, după aia s-a comportat și mai urât cu mine:)).

În fine, după 10 zile lucrate full Time de la 6 dimineața la 00:00, dimineața mâncăm pe fugă un croissant și la 14:00 o felie de pizza, și tocmai la 18:00/19:00 aveam timp sa merg la un restaurant cu care lucra hotelul să mănânc normal.Deci, după zece zile dintr-astea, în a unșpea am realizat ca nu am forța sa mă ridicat din pat, cu greu mi-au dat permisul de ședere, ca mi l-au luat din prima zi. Mi-au dat 300 roni pentru zilele lucrate, mi-am rezervat loc la autocar și am plecat acasă.La plecare mi-a zis, bine ca ai venit, ai stat la noi pe gratis, mâncat pe gratis, ai văzut mare și acum pleci.Erau nervoși ca în aceeași zi am plecat și eu și fata care lucra la Recepție.Era nervoși că le tot pleca personalul”, a scris aceasta in online.

Daniela Costețchi, împreună cu partenerul său se află de câteva zile la odihnă, în Turcia, acolo unde profită din plin de soare și de zile relaxante.