Talentată, frumoasă și deșteaptă! Emily Istrate a câștigat singura bursă integrală pentru una dintre cele mai bune școli din SUA

 Talentată, frumoasă și deșteaptă! Emily Istrate a câștigat singura bursă integrală pentru una dintre cele mai bune școli din SUA

Este talentată, frumoasă și deșteaptă, la cei doar 16 ani pe care îi are. Vorbim despre tânăra interpretă Emily Istrate, care pe lângă toate realizările din showbiz și cariera muzicală pe care o dezvoltă cu succes, a câștigat și singura bursă integrală pentru una dintre cele mai bune școli private din America, unde își fac studiile cei mai buni elevi din lume, scrie SHOK.MD.

La o vârstă atât de fragedă, în afară de faptul că este talentată, mai dă dovadă și de un IQ înalt. Recent, Emily Istrate a aflat că a câștigat bursa integrală pentru una dintre cele mai bune școli private din SUA. Pentru această bursă au luptat peste 2.000 de elevi vorbitori de limba engleză din Republica Moldova, cu nota medie înaltă.

Este vorba despre un program de studii la care au aplicat peste 2.000 de copiii din țară, ce au susținut examene de inteligență timp de 6 luni, luptând pentru această bursă. Emily a câștigat această bursă și își va face studiile la școala respectivă din SUA, care este una privată.

Amintim că recent, tânăra interpretă Emily Istrate a lansat a doua sa piesă cu un videoclip fresh și diferit pe piața din Moldova și România, la piesa „If You Want To”.

Noua piesă face parte din albumul de debut în colaborare cu producătorul american Bryan Todd, și, la fel ca și prima piesă, „Panic”, se bucură de un mare succes pe piața din țară și de peste hotare, precum și pe toate platformele muzicale.

Despre Emily au ajuns să scrie și unele reviste de celebrități din Londra, New York etc.

Gritco Adriana

https://shok.md/