Tatăl ducesei de Sussex, Meghan Markle, dus de urgenţă la spital

 Tatăl ducesei de Sussex, Meghan Markle, dus de urgenţă la spital

Tatăl ducesei de Sussex, Meghan Markle, a fost internat la spital după ce a suferit un accident vascular cerebral, relatează agenţia de presă britanică PA, citată de Agerpres. Thomas Markle, în vârstă de 77 de ani, intenţiona să zboare în iunie în Marea Britanie cu prilejul Jubileului de Platină al reginei Elisabeta a II-a, cu speranţa de a se întâlni cu membri ai familiei regale şi cu nepoţii săi, Archie şi Lilibet, pentru prima dată, scrie SHOK.md, cu referire la digi24.

Marţi dimineaţă, el a fost transportat de urgenţă la spital după ce a suferit un accident vascular cerebral.

Karl Larsen, care are un canal YouTube cu Thomas Markle, a confirmat ştirea pentru PA. Larsen a precizat că directorul de imagine pensionat aştepta cu nerăbdare să călătorească în Marea Britanie cu ocazia Jubileului.

Thomas Markle nu a participat la nunta lui Harry cu Meghan în 2018 deoarece se afla în convalescenţă după o operaţie chirurgicală la inimă.

Luna trecută, el a vorbit despre dorinţa sa de a călători în Marea Britanie pentru Jubileu. Într-un interviu acordat GB News din locuinţa sa din Rosarito, Mexic, el a spus: „Abia aştept. Îmi voi arăta respectul pentru regină şi o să mă asigur că regina înţelege că întreaga mea familie o respectă pe regină şi familia regală. Îi admirăm şi vrem ca ei să ştie că asta simţim noi faţă de ei şi faţă de Anglia”. Acesta a adăugat că simte că este de datoria sa să îşi cunoască nepoţii.

Meghan Markle s-a înstrăinat de tatăl său de la momentul în care el a fost surprins în timp ce aranja fotografii cu paparazzi înainte de nunta ei.

Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan, precum şi prinţul Andrew nu vor fi prezenţi în balconul Palatului Buckingham în cursul ceremoniei grandioase care va avea loc pe 2 iunie şi care marchează începutul festivităţilor pentru sărbătorirea a 70 de ani de domnie a reginei Elisabetei a II-a, a anunţat vineri palatul regal, relatează AFP.

Anunţul Palatului Buckingham pune capăt speculaţiilor apărute cu privire la prezenţa sau nu la balcon a prinţului Harry şi a soţiei sale, Meghan, după decizia lor de a se retrage din monarhia britanică în 2020.