Telenovelă pe Instagram: Costețchi îi transmite un mesaj celei care „a vrut să i-l seducă pe Cătălin”: Eu cred în bumerang

 Telenovelă pe Instagram: Costețchi îi transmite un mesaj celei care „a vrut să i-l seducă pe Cătălin”: Eu cred în bumerang

După ce o urmăritoare ar fi încercat să-i seducă soțul, Daniela Costetchi i-a transmis un mesaj pe pagina ei de Instagram, în care menționează că totul este bumerang și „Într-un viitor apropiat- îndepărtat, posibil să ai și tu un soț, împreună cu el să ai un copil, doi, trei. Și într-una dintre zile, poate se dă la el secretara lui”, a menționat tânăra, scrie SHOK.md.

„Mi s-a întâmplat ceva, nu vreau să deschid acest subiect în amănunt, vreau doar să transmit un mesaj, fiindcă am văzut -mă cunoști, mă urmărești.

Eu cred în așa ceva precum, bumerang. Cred, pentru că și eu am plătit pentru greșelile din trecut, și nu cu bani.

Într-un viitor apropiat/ îndepărtat, posibil să ai și tu un soț, împreună cu el să ai un copil, doi, trei. Și într-una dintre zile, poate se dă la el secretara lui.

-Știi care va fi bumerangul atunci?

Al tău poate să accepte iar acasă să nu-ți spună nimic!

Încerc să văd partea plină a paharului, și anume faptul că, Cătălin neștiind cum voi reacționa, totuși, mai spre seară, mi-a povestit.

Dacă-l cred ca te-a refuzat?

-Da!

Cât despre tine… faptul că ai știut că acest tatuator are copil, și oricum ți-ai încercat norocul, spune multe despre tine”, a scris Costețchi pe o reșea de socializare.

Daniela Costețchi este căsătorită cu românul Cătălin Soare. Cei doi au împreună o fetiță pe nume Leila.

Recent, Costețchi a fost implicată în scandalul cu influencerii. Tânăra a declarat că i s-au fi cerut 1000 de euro ca să nu-i blocheze contul de Instagram, dar într-un final ar fi achitat „600 euro, cu reducere”, spune Daniela. Aceasta a mai menționat că înțelegea că nu-i bine ceea ce se întâmplă: „Într-un final eram mulțumită ca să ajung la un numitor comun cu pagina respectivă și să-mi pună o taxă, doar ca să nu fiu atinsă”.

 

 

Citește și