The Motans vrea să devină tătic: „Mă gândesc la mai mulți. Va fi proiectul vieții mele”

 The Motans vrea să devină tătic: „Mă gândesc la mai mulți. Va fi proiectul vieții mele”

Denis Roabeş, solistul trupei „The Motans” a oferit mai multe detalii din viața personală în cadrul podcastului „Fain și simplu”. Artistul a dezvăluit că este pregătit pentru un nou rol, mai exact cel de tată. „Mă gândesc la mai mulți copii, dar încep cu unul”, a declarat artistul.

Întrebat de prezentatorul Mihai Morar care este cel mai mare proiect al său, artistul a spus că abia urmează să-l realizeze. 

„Mă gândesc la un copil, cred că acesta o să fie proiectul vieții mele, sau proiectele. Mă gândesc la mai mulți, dar începem cu unul, după aia vedem. Am deja o vârstă. 

Toți prietenii pe care-i văd cu copii s-au schimbat spre bine, sunt fericiți. Din punct de vedere biologic, cel puțin pentru aceasta suntem pe pământ”, a spus Denis.

Totodată, artistul a vorbit și despre prima întâlnire cu iubita sa din Cluj, Bianca. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun.

„Întâlnirea a fost spontană. Eu sunt prieten cu Mircea Bravo, el are o gașcă cu cei mai buni prieteni și Bianca face parte din acea gașcă. Ne-am anturat frumos. Mi-a plăcut foarte mult de ea și s-au legat lucrurile cumva foarte rapid. Eu făceam naveta spre Cluj, ea spre București. Într-un moment dat i-am zis: știi ceva, vino cu o valiză mai mare, că de data aceasta vreau să rămâi mai mult. E poveste faină și simplă”.