(video) Sportiva din Canada a evoluat la Jocurile Olimpice sub melodia lui Eugen Doga „Dulcea și tandra mea fiară”

 (video) Sportiva din Canada a evoluat la Jocurile Olimpice sub melodia lui Eugen Doga „Dulcea și tandra mea fiară”

La Olimpiada de iarnă din Beijing a răsunat celebrul vals „Dulcea și tandra mea fiară” de Eugen Doga în interpretarea Cătălinei Carauș. Canadianca Madeline Schizas a efectuat programul liber la proba de patinaj artistic pe această piesă. „După atâția ani piesa ia amploare la nivel internațional și e ascultată de milioane de oameni din întreaga lume”, a scris interpreta, scrie SHOK.md, cu referire la UNIMEDIA.

„Azi am aflat că piesa „Vals” de Eugen Doga, în interpretarea mea, a sunat la Olimpiada de iarnă din Beijing, datorită sportivei canadiene Madeline Schizas la patinaj artistic. Sunt foarte emoționată. După atâția ani piesa ia amploare la nivel internațional și e ascultată de milioane de oameni din întreaga lume! Eu însă am un nou proiect acum, total diferit de ce am facut în trecut și sper curând să văd roadele muncii mele și a întregii echipe și ca acest proiect sa ia amploare și la nivel internațional (sper mai curând decât 10 ani). Azi sunt mândră, mândră că limba română a răsunat pentru o lume întreagă!”, a scris Cătălina Carauș pe pagina sa de Facebook.

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de iarnă 2022 a avut loc vineri, 4 februarie, la Beijing, pe Stadionul Olimpic.