The Weeknd a ”risipit” zvonurile privind relația cu Angelina Jolie. Artistul, fotografiat în timp ce se săruta cu o tânără într-un club

 The Weeknd a ”risipit” zvonurile privind relația cu Angelina Jolie. Artistul, fotografiat în timp ce se săruta cu o tânără într-un club

După nenumărate speculații privind faptul că Angelina Jolie ar avea o relație cu The Weeknd, artistul a fost surprins în timp ce se săruta cu o tânără. Totul s-a întâmplat chiar la petrecerea organizată în cinstea zilei lui de naștere, iar imaginile inedite au făcut înconjurul lumii, scrie SHOK.md cu referire la profm.

The Weeknd, pe numele lui real Abel Makkonen Tesfaye, a fost fotografiat în repetate rânduri ieșind la cină cu Angelina Jolie, iar unele voci au susținut că aceștia ar avea o relație. Acum, însă, aceste zvonuri s-au risipit, întrucât artistul a fost fotografiat în timp ce se săruta cu o tânără la petrecerea de ziua lui.

Potrivit presei internaționale, artistul a fost filmat în timp ce o săruta pe Simi Khadra, în timp ce se aflau în clubul Delilah, acolo unde acesta și-a sărbătorit ziua de naștere până în zori.

fotografiat în timp ce se săruta cu o tânără într-un club

Se pare că tânăra cânta alături de sora ei, Haze, iar la un moment dat aceasta l-a sărutat pe The Weeknd.

În imaginile surprinse de fotografi, cei doi par foarte apropiați și nu au dat semne că și-ar ascunde sentimentele pe care le nutresc unul pentru celălalt.

Zvonurile că ar avea o relaţie s-au ivit încă de la începutul lunii, când cei doi au fost văzuţi luând cina împreună de mai multe ori, aşa cum a prezentat E!News.

Cine este Simi Khadra

Khadra este, însă, nimeni alta decât o apropiată a fostei lui partenere, și anume a modelului Bella Hadid. Cei doi au fost împreună timp de patru ani, însă s-au despărțit în 2019.

Aceasta face parte dintr-o trupă cu sora ei, Haze Khadra, cunoscută sub numele de Simi And Haze, iar perechea și-a lansat propria afacere SIMIHAZE BEAUTY anul trecut.

Luna trecută, cele două au fost văzute la petrecerea de lansare a albumului The Weeknd la Delilah din West Hollywood, stârnind zvonuri noi despre o poveste de dragoste.

Maria Palade

https://shok.md/