Thomas Rhett a devenit tatăl unei fetițe: „Un adevărat miracol”

 Thomas Rhett a devenit tatăl unei fetițe: „Un adevărat miracol”

Celebrul cântăreț american a devenit tatăl unei fetițe de nota 10. Thomas Rhett este în culmea fericirii și a ținut să împărtășească marele eveniment cu fanii de pe rețelele de socializare. Artistul a transmis un mesaj emoționant de bun venit fetiței sale, scrie SHOK.md cu referire la cancan.

Thomas Rhett și soția lui, Lauren Akins, au devenit părinți pentru a patra oară. Celebrul artist american a publicat o fotografie alături de soția lui și de fetița lor, la scurt timp după naștere. Emoțiile au fost și mai puternice pentru proaspătul tătic care a avut ocazia de a asista la naștere:

Lillie Carolina Akins. Născută pe 15 noiembrie, 3,4 kilograme de bucurie pură. Lauren, tu ești eroul meu. Să privești cum un copil este născut este un adevărat miracol. Patru în mai puțin de șase ani!”, a scris Thomas Rhett în cadrul postării.

Perioada pandemiei a venit și cu ”rezultate” bune pentru majoritatea cuplurilor. În vara acestui an, Thomas Rhett a aflat că va deveni părinte din nou:

”Deci …. suntem însărcinați din nou! În noaptea asta, când eram pe scenă și mă pregăteam să cânft ”Băieților care îmi curetează fetele”, soția mea mi-a spus ”poți să le spui dacă vrei”, deci acum știți. Suntem încântați să avem al patrulea copil”, a spus cântărețul

Maria Palade

https://shok.md/