Tish Cyrus, prima apariție de când a cerut divorțul de Billy Ray Cyrus. Vedeta a renunțat la verighetă

 Tish Cyrus, prima apariție de când a cerut divorțul de Billy Ray Cyrus. Vedeta a renunțat la verighetă

Tish, mama lui Miley Cyrus, a fost surprinsă pentru prima dată de când a anunțat divorțul de tatăl artistei,  Billy Ray Cyrus. Mama celebrei cântărețe a renunțat la verighetă după aproape 30 de ani de căsnicie cu celebrul cântăreț, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Îmbrăcată într-un pulover gri cu mâneci lungi, pe care l-a asortat cu o pereche de pantaloni de trening albi și papuci, Tish Cyrus, în vârstă de 54 de ani, a ieșit marți la o plimbare în Los Angeles. Actrița și-a acoperit fața cu o mască de protecție și ochelari de soare, în timp ce intra într-o cafenea. Detaliul care le-a atras atenția fanilor a fost însă faptul că aceasta nu mai purta verigheta, având pe degetul inelar doar un tatuaj.

În același timp, artista Miley Cyrus a fost văzută ieșit la un restaurant cu prietenii ei, nefiind afectată de știrile despre divorțul părinților săi. Cântăreața a purtat o ținută all black, format dintr-o bluză oversize și colanți, pe care a asortat-o cu o pereche de ghete din piele și o geantă de umăr.

Tish Cyrus și Billy Ray Cyrus, în vârstă de 60 de ani, au împreună cinci copii, pe fiicele Brandi, în vârstă de 34 de ani, pe Miley, în vârstă de 29 de ani, și pe Noah, în vârstă de 22 de ani, și pe fiii Trace, în vârstă de 33 de ani, și Braison, în vârstă de 27 de ani, pe care muzicianul i-a adoptat, ei fiind dintr-o relație anterioară a lui Tish.

E a treia oară când Tish Cyrus și Billy Ray Cyrus vor să divorțeze

Relația dintre Tish și Billy a fost una cu suișuri și coborâșuri, iar în cei 30 de ani de căsnicie, cei doi au mai avut două tentative de divorț, însă ulterior s-au răzgândit. Muzicianul Billy a depus actele de divorț în 2010, însă a renunțat la procedură la puțin timp: ”Am renunțat la divorț. Îmi vreau familia împreună. Lucrurile sunt la fel de bune ca întotdeauna.” De asemenea, în 2013, Tish a depus actele de divorț, însă și ea a renunțat la despărțire.

Acum, se pare că cei doi vor să meargă pe drumuri separate definitiv. Conform Metro,  cei doi au decis să pună punct căsniciei după aproape trei decenii, iar documentele depuse la tribunal și obținute de TMZ arată că Tish, în vârstă de 54 de ani, a semnat actele de divorț de Billy, în vârstă de 60 de ani, în Tennessee, săptămâna trecută.

În documentele respective, Tish susține că ea și partenerul ei n-au mai locuit împreună de mai bine de doi ani și a motivat decizia de divorț prin faptul că există ”diferențe ireconciliabile” între ei. Cei doi nu au făcut nicio declarație publică ori pe rețelele sociale.

Maria Palade

https://shok.md/