Irina Rimes, dezvăluire amuzantă la „Dimineața Blană”: „Mi-a venit să plâng când am realizat că am 30 de ani”

 Irina Rimes, dezvăluire amuzantă la „Dimineața Blană”: „Mi-a venit să plâng când am realizat că am 30 de ani”

Cei mai tari artiști au fost invitați la petrecerea dată pe undele radio, iar cea care „a spart gheața” a fost Irina Rimes. Artista de peste Prut a făcut și câteva declarații delicioase, scrie SHOK.md.

Încântată de ocazie, Irina le-a spus lui Veve și lui Coțofană că este de aceeași vârstă cu PROFM, însă a izbucnit în râs când și-a dat seama de gafă. Coțofană a povestit cum a decurs discuția dintre ei.

„Știți că sunt de-o seamă cu PROFM?’ Noi ne-am bucurat și am întrebat-o în ce an e născută și a zis că în 1991. Am calculat și îmi dădea 31. Irina a zis că nu are cum să aibă 30 de ani, că sigur ar fi făcut o petrecere mare”, spune Irina.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând jos şi interior

 

„Am 30, fac 31 anul ăsta. Nu-s de o seamă. De asta suntem artiști. Dacă ne pricepeam la matematică, eram matematicieni. Am rămas la 29, mi-a și venit să plâng când am realizat că am 30. Îți imaginezi că anul ăsta fac 31?!”, a spus Irina, în direct la Dimineața Blană, într-o „panică” amuzantă.

La lansarea în muzică, Irina Rimes avea un alt nume de scenă

Irina Rimes este din Republica Moldova, acolo unde a devenit cunoscută în după ce a participat, în 2012, la concursul „Fabrica de staruri”, unde a ajuns până în finală. Ulterior, ea s-a mutat în România, unde a încercat să se afirme sub pseudonimul Irra, însă acest proiect nu a avut succes.

Maria Palade

https://shok.md/