Tom Parker din trupa The Wanted se luptă de un aproape un an și jumătate cu un cancer inoperabil. Medicii sunt uimiți că e în viață

 Tom Parker din trupa The Wanted se luptă de un aproape un an și jumătate cu un cancer inoperabil. Medicii sunt uimiți că e în viață

După ce în 2020, Tom Parker din trupa The Wanted a fost diagnosticat cu o tumoră cerebrală inoperabilă, sfârșitul anului 2021 i-a adus vești mai bune: boala nu a avansat, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Cântărețul de 33 de ani nu s-a lăsat învins de diagnosticul primit, glioblastom în stadiul 4, și a continuat să lupte, să se bucure de viață și de timpul petrecut alături de familie. Pe final de 2021, tânărul a oferit noi vești despre starea lui de sănătate și despre tratamentul sub care încă se află.

https://www.instagram.com/p/CX6AKVIIged/

Tom Parker a recunoscut că la aproape un an și jumătate de la diagnosticul crunt, până și medicii au rămas uimiți că încă e în viață. „Cred că nici doctorii nu știu ce vom face mai departe. E neobișnuit să trăiești 16 luni cu acest diagnostic, așa că sunt un pic perplecși și ei. Nu știm încotro mergem în continuare”, a declarat solistul pentru presa britanică

Tom și soția lui, Kelsey, au doi copii împreună, o fiică de doi ani și un băiețel de un an. Dacă anul trecut, artistul și-a petrecut sărbătorile făcând chimioterapie și radioterapie, Crăciunul acesta a fost mult mai implicat în activitățile familiei, de la prepararea bucatelor tradiționale alături de soacra sa și până la decorarea casei. Cel mai bun cadou a fost deja primit: vestea că tumora lui Tom este stabilă, scriu cei de la OK! Magazine Marea Britanie, care au făcut un pictorial special cu întreaga familie.

Pe lângă tratamentele care vizează în mod direct boala, Tom face și fizioterapie, pentru a-l ajuta să se miște cât mai normal.

Tom Parker a anunțat că are cancer anul trecut, în septembrie

Tom Parker a anunțat în septembrie 2020 că a fost diagnosticat cu o tumoră de gradul patru pe creier. El a făcut anunțul pe Instagram: ”Știți că am lipsit de pe social media de câteva săptămâni, iar acum o să vă spun de ce. Nu există o modalitate ușoară de a o spune, dar am fost diagnosticat cu o tumoră cerebrală, iar acum sunt sub tratament”.

Tom Parker are o relație de mai mulți ani cu Kelsey Hardwick, iar în iulie 2018 s-au căsătorit. De asemenea, Tom Parker și Kelsey au împreună doi copii, o fiică, Aurelia Rose, și un băiat Bodhi, născut anul trecut, la doar 15 zile de când Tom a primit diagnosticul crunt.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și