Top 7 zodii, în cine să nu ai încredere niciodată

 Top 7 zodii, în cine să nu ai încredere niciodată

Iată un top mai scurt cu zodiile sincere și unul mai lung cu zodiile mincinoase. Fiecare dintre noi mai apelăm din când în când la o minciună mică, dar există câteva zodii foarte sincere, care nu vor ascunde niciodată adevărul, indiferent cât de dureros ar fi el, scrie SHOK.md cu referire la libertatea.

Gemeni 

Gemeni are tendința de a înfrumuseța adesea realitatea, păcălindu-se de cele mai multe ori pe el însuși că lucrurile sunt așa cum vrea el. De multe ori nu vrea să vadă adevărul sau îl ascunde pentru a nu răni pe cineva foarte drag. În situațiile cu adevărat importante va fi sincer, dar va încerca să se ascundă și să ocolească adevărul, dacă simte că are de pierdut. Gemenii folosesc așa numitele minciuni albe sau minciuni nevinovate pentru a întoarce lucrurile în favoarea lor, dar nu se joacă cu sentimentele celorlalți.

Rac

Cu greu ajungi la sufletul unui Rac și nu știi niciodată ce gândește despre tine, dacă nu te iubește la nebunie. Nativul Rac vorbește prea puțin despre el și ascunde tot ce nu îi convine. Poți trăi cu un Rac și 10 ani în aceeași casă, fără să știi ce îl doare cu adevărat sau ce gândește sincer despre tine. Este una dintre cele mai ascunse zodii care poate apela la minciună o viață întreagă, dacă are multe de câștigat. Racul va folosi orice tertip doar ca să îi fie lui bine. Este foarte atașat de familie, dar cu ceilalți este prefăcut și duplicitar.

Leu

Nativul Leu are un caracter puternic și ambițios și este capabil să folosească o minciună atunci când are ceva foarte valoros de câștigat. Leul minte rar, dar când o face înseamnă că a avut o miză mare în joc. El se va folosi de orice tertip pentru a obține ce vrea, chiar dacă va încerca să dea impresia că este sincer cu tine. Vestea mai puțin bună pentru Leu este că el nu știe să fie fals și minciuna lui poate fi dibuită destul de ușor.

Balanță

Nativul acestei zodii este de obicei sincer, dar când interesele lui sunt lezate sau când este trădat, răspunde cu aceeași monedă și folosește orice subterfugiu să se apere. Oricât ar părea de echilibrat, nativul Balanță are un mare defect și anume acela de a oscila tot timpul între ceea ce vrea, ceea ce poate și ceea ce merită să facă. În situațiile critice, Balanța va ascunde lucrurile importante care o rănesc sau care pot răni pe cineva și va apela la mici înșelăciuni pentru că de multe ori se înșală pe ea însăși că lucrurile merg bine.

Scorpion

Zodie de Apă, cu un caracter imprevizibil, Scorpionul este o fire ascunsă și îți poate face multe surprize neplăcute. Este obișnuit să ascundă lucruri, să camufleze adevărul, să țină totul în el și să se ferească de oameni. Pe de altă parte, are un fler neobișnuit pentru a descoperi minciuna. Scorpionul simte imediat când este mințit, dar nu ți-o spune în față; așteaptă cel mai bun moment pentru a te trăda și face în așa fel încât să îți dai seama că te minte.

Capricorn

Natura Capricornului este una ieșită din comun. În familie și cu prietenii apropiați pe care îi apreciază va fi mereu un om corect, onest și direct. Dar în afaceri și în relațiile sociale sau profesionale, va folosi minciuna fără remușcare pentru a obține tot felul de avantaje și beneficii. Capricornul apelează la mici înșelătorii și minciuni pentru a-și ascunde adevăratele scopuri, dar numai cu persoanele străine sau cu partenerii de afaceri. În dragoste, Capricornul va face tot posibilul să fie cât mai deschis și așteaptă ca partenerul sau partenera sa să fie la fel de corectă.

Vărsător

Nativul Vărsător nu apelează la minciună, decât dacă se simte în pericol. Din copilărie, învață că își poate minți părinții, dacă aceștia nu descoperă la timp ce năzbâtii a făcut. Apoi, în căsnicie, în carieră, în relațiile cu rudele și prietenii va folosi adesea minciuna în funcție de interesele lui, dar mai ales dacă este atacat. Vărsătorul încearcă să fie el însuși într-o relație de dragoste, dar nu întotdeauna reușește să fie sincer; uneori apelează la mici artificii pentru a-și convinge iubita să fie de acord cu el sau o minte ani de zile că o iubește, numai ca să nu îl părăsească și să nu rămână singur.

Maria Palade

https://shok.md/