Horoscop, 28 iulie 2021: Vezi ce te așteapă astăzi, în funcție de zodie

 Horoscop, 28 iulie 2021: Vezi ce te așteapă astăzi, în funcție de zodie

 

BERBECII trebuie să îşi direcţioneze cu grijă energia pentru un proiect sau pentru job. Aveţi tendinţa să faceţi prea multe lucruri şi asta vă va obosi.

TAURII în schimb trebuie să aibă grijă pe plan financiar. Pot apărea nişte încurcături privind actele, documentele sau să semnaţi ceva greşit care va fi în defavoarea voastră. Verificaţi cu atenţie orice hârtie.

Dacă GEMENII se relaxează la job, ideile bune vor veni mult mai rapid pentru că imaginaţia îşi poate face treaba. O viziune nouă, poate chiar ieşită din comun, vă va scoate din anonimat.

Nativii RAC pot pierde o relaţie care era foarte importantă pentru ei. Fie de la serviciu, fie în plan amoros. Nu lăsaţi asta să vă afecteze pe celelalte planuri, chiar dacă va fi greu să treceţi peste.

Urmează o perioadă tensionată pentru LEI, în care contrastele nu vor lipsi. Fie veţi avea idei geniale şi productive, fie veţi fi la polul opus. Mare grijă cum le gestionaţi pe cele din urmă.

Veşti bune la serviciu şi o gestionare eficientă a documentelor în cazul FECIOARELOR. Iar un bărbat vă ajută să rezolvaţi nişte probleme tehnice

BALANŢELE au şansa să întâlnească o persoană importantă dpdv karmic care le va influenţa influenţa pozitiv într-un proiect artistic. Poate devine chiar un mentor pentru voi de la care veţi învăţa cum să negociaţi sau să gestionaţi conflictele mai bine.

Nativii SCORPIONI vor fi puşi în faţa unei alegeri. Ori renunţaţi la prietenia cu o femeie de bunăvoie, ori vă trădează şi nu veţi putea trece peste. În schimb, intuiţia vă ajută enorm.

SĂGETĂTORILOR le merge foarte bine la serviciu. O ofertă interesantă vine prin intermediul unui bărbat sau a unui şef nou-venit.

Azi CAPRICORNII trebuie să facă schimbări serioase privind banii, relaţiile şi prietenii. Aveţi de luat hotărâri importante, dar care vă vor scuti de multe bătăi de cap.

Comunicarea este cheia succesului când vorbim de VĂRSĂTORI. Aveţi de făcut o vânzare sau o achiziţie care implică şi convingerea unor oameni, dar nu trebuie să vă faceţi griji, pentru că veţi reuşi.

Iar PEŞTII vor face nişte descoperiri pe plan profesional. Poate fi vorba de domeniul tehnologic, ştiinţific sau spiritual. Esenţial este să vă bazaţi pe instinct şi să nu vă obosiţi prea mult.

 

Maria Palade

https://shok.md/