Top cele mai rapide viețuitoare de pe Terra

 Top cele mai rapide viețuitoare de pe Terra

Puietul peregrine

Șoimul peregrin poate reuși să mențină un zbor la 96 km / h, dar atunci când acest prădător al cerului pictă o pradă și decide să atace, această pasăre magnifică se duce într-o scufundare și poate ajunge la 360 km / h! O viteză impresionantă care poate fi comparată cu cea a unui avion de luptă!

Șoimul peregrin este, fără îndoială, cel mai rapid animal care trăiește pe Pământ și de aceea este primul dintre cele mai rapide animale din lume din lume . Paharele de peregrine au fost programate la mai mult de 389 km/h.

Ghepardul

Gheparzii, sunt considerați cei mai rapizi prădători terestre de pe Pământ . Ei trăiesc în savana africană și în Orientul Mijlociu, le place să se apropie puțin de puțin de prada lor cu ajutorul vederii lor incredibile de a le urmări cu viteză maximă. Ghepardul este fără îndoială cel mai rapid animal din lumea terestră.

 

Saci de pește

Continuăm primele noastre 10 cele mai rapide animale din lume, cu un animal marin, cu o crustă impunătoare, echivalentul ghepardului în mediul acvatic. Acest pește cu forma caracteristică poate ajunge la 110 km / h! O viteză care permite peștelui de pescuit să facă salturi incredibile în afara apei!

Deși pescarul nu este unul dintre cele mai mari animale marine, winglet-ul îi face să pară mult mai mare decât este într-adevăr, această aripă îi permite să alunge pradă, mai are și Abilitatea de a schimba culoarea în amestec în peisaj, toate aceste atribute îl fac un animal excepțional dublat de un vânător incredibil. Dintre toate animalele din lume, peștele-spadă este fără echivoc unul dintre cele mai rapide animale marine din lume.

Cicindelinae

Acum să mergem la împărăția insectelor! Această insectă mică poate alerga atât de repede încât poate pierde din vedere! Cicindelinae poreclit gândacul de tigru pentru abilitățile sale incredibile de pradă a fost considerat cel mai rapid animal din lume, deoarece viteza lui este de 2, 5m / s ! Dacă am pune-o la scară, ar fi echivalentă cu un curent mai mare de 810 km / h .

Mako rechin

Rechinii fac parte, de asemenea, din cele mai rapide animale din lume ! Veți înțelege de ce la PlaneteAnimal nu le-am putut lăsa în afara acestui top 10!

Rechinul mako râde oceanele la peste 124 km / h, o viteză incredibilă pe care o folosește atunci când vânează! Este poreclit „șoimul mare” pentru viteza incredibilă a apei! Acest tip de rechin este considerat periculos pentru oameni datorită capacității sale de a sari în interiorul skiff-urilor de pescuit, la fel ca și velele, este capabil să facă salturi impresionante din apă. apă absolut în afara ordinare.

Colibri

O pasăre frumoasă, misterioasă, care a fost dintotdeauna una dintre păsările preferate ale oamenilor și una dintre cele mai rapide animale din lume . Aceste păsări care măsoară doar 10 cm pot ajunge să zboare mai mult de 100 km / h.

Pește-spadă

Peștele spadă, cunoscut și sub numele de pește gladiator sau împărat, este un prădător care poate măsura aripile de 4 metri și poate cântări 500 kg! Cu această scală, trebuie să fiți surprinși când vi se spune că este unul dintre cele mai rapide animale din lume din lume.

Cu rechinul și rechinul mako, acest alergător la sol poate ajunge la 100 km / h când își urmărește pradă! Poate atinge o astfel de viteză mulțumită aripii dorsale care îi conferă o formă aerodinamică, la fel ca și celelalte animale marine menționate mai sus, poate să iasă din apă în mod dramatic.

Siberian Tiger

În plus față de a fi unul dintre cele mai impozante și maiestuoase animale terestre, Tigrul Siberian face parte din Top 10 cele mai rapide animale din lume ! Într-adevăr, la viteza maximă, poate atinge cu ușurință 90 km / h! Având în vedere că trăiește în zone acoperite de zăpadă, înțelegeți cu siguranță de ce este o performanță extraordinară!

Între caracteristicile mai puțin comune ale acestui animal magnific, vă putem spune că tigrul siberian este cea mai mare pisică din lume! În același mod în care împrumuturile unei ființe umane, haina lui este unică! Mai mult, dungile sale nu apar doar pe haina lui, ci sunt imprimate și pe pielea lui.

Maria Palade

https://shok.md/