Gina Pistol a dezvăluit de ce NU DOREȘTE să publice imagini cu chipul micuței Josephina

 Gina Pistol a dezvăluit de ce NU DOREȘTE să publice imagini cu chipul micuței Josephina

Iubita lui Smiley, prezentatoarea TV Gina Pistol, care și-a anunțat recent revenirea în televiziune, a dezvăluit motivul pentru care nu dorește să arate chipul fiicei sale pe internet, scrie SHOK.md.

Gina Pistol a devenit mămică anul acesta, iar bucuria este extrem de mare în familia ei și a artistului Smiley. Odată cu venirea pe lume a micuței Josephine, viețile celor doi s-au schimbat la 360 de grade. Totuși, ei preferă să păstreze intimitatea și să nu publice poze cu bebelușul.

„Este alegerea noastră. Însă nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider că nu are sens să expun copila la toata energia asta dubioasă ce bântuie în mediul online. Cel puțin nu acum”, a spus Gina Pistol pe Instagram.

Având în vedere că nu dorește să arate chipul fetiței, Gina Pistol a răspuns și la o altă întrebare a internauților, și anume cu cine seamănă mai mult: ”Voi încerca să vă răspund la întrebarea: «Cu cine seamănă asta mică?». Băi, nu ne dăm seama. Unii zic că seamănă cu Andrei, eu zic că seamănă cu mine”.

Vedeta le-a povestiti urmăritorilor ei că nu i se pare deloc normal ce i se întâmplă, însă acum lămurește și motivul pentru care nu vrea să-și posteze fetița pe rețelele de socializare, deoarece internetul este plin de pericole și oricând ar putea să i se întâmple o situație similară.

„Postasem unul dintre mesaje, după care l-am șters și l-am repostat, e ca un semnal de alarmă, nu mi se par normale astfel de mesaje, se vede clar că doamna respectivă are o problemă și nu aș mai vrea să explic de ce nu vreau să-mi arăt copilul în lumea asta virtuală, unde de aia. De obicei, cei care mă ceartă că nu-mi arăt copilul sunt oameni agresivi, foarte agramați și oameni care au probleme”, a spus Gina Pistol pe InstaStory.

 

Maria Palade

https://shok.md/