Topul celor mai bine plătiți actori de la Hollywood: Cât câștigă

 Topul celor mai bine plătiți actori de la Hollywood: Cât câștigă

Cei de la Variety au întocmit un top al celor mai bine plătiți actori. Pe primul loc se află Daniel Craig, scrie SHOK.md cu referire la publika.md.

Deși este cunoscut în toată lumea pentru rolul principal din seria James Bond, cel mai fabulos onorariu i l-a adus pelicula ”Knives Out”: 100 de milioane de dolari. Banii au fost plătiți de serviciul de streaming Netflix.

Pe locul doi este unul dintre cei mai duri actori de la Hollywood, fostul luptător de wrestling Dwayne ”The Rock” Johnson. Acesta va primi 50 de milioane de dolari pentru filmul ”Red One”, care va fi lansat pe platforma Amazon în anul 2023.

Cu 10 milioane de dolari mai puțin a primit Will Smith, pentru drama biografică ”King Richard”, care e aşteptată să apară anul acesta. Starul american va juca rolul tatălui tenismenelor Venus și Serena Williams.

O altă peliculă Netflix, ”Don’t Look Up”, îi va face pe actorii Leonardo DiCaprio și Jennifer Lawrence cu 30 și, respectiv, 25 de milioane de dolari mai bogați.

Filmul va fi lansat spre sfârşitul anului curent. În topul celor mai bine plătiţi actori se mai regăsesc Denzel Washington, Chris Hemsworth, Brad Pitt sau Tom Cruise.

Maria Palade

https://shok.md/