(video/foto) Arată excepțional la 74 ani! Sofia Rotaru a făcut furori în cadrul unui festival din Rusia

 (video/foto) Arată excepțional la 74 ani! Sofia Rotaru a făcut furori în cadrul unui festival din Rusia
0Shares

Sofia Rotaru a fost invitată să cânte la festivalul „Novaia Volna”, alături de alți artiști renumiți din Rusia. Artista în vârstă de 74 ani a făcut furori cu apariția ei, care a șocat nu doar jurnaliștii, dar și fanii la vederea imaginilor, scrie SHOK.md.

Rotaru s-a afișat pe covorul roșu îmbrăcată într-o rochie lungă, perlată cu pliseu, iar pentru a accentua talie, artista a purtat o centură aurie. Imaginea a fost completată de un machiaj natural.

Несмотря на возмущение украинцев София Ротару выступила на "Новой волне"

Artista a interpretat în cadrul concursului și noua ei piesă: O inimă cât soarele”, lansată în 2020. Se remarcă faptul că compozitorul rus Igor Krutoy a invitat-o personal pe Rotaru la al 19-lea concurs de cântece de la Soci. Și ea a fost de acord.

La festival a fost prezentă și interpreta Natalia Gordienko, care a spus că și-a realizat visul de a se întâlni cu Sofia Rotaru.

Visul pe care l-am păstrat mereu în inima mea. Ieri s-a realizat! Am cunoscut-o pe Sofia Mihailovna Rotaru. Mereu am privit-o  cu admirație și sunt mândră că venim amândoi din Moldova”, a menționat Gordienko.

 

0Shares