Topul nuanțelor de păr, care vor fi în vogă în această toamnă

 Topul nuanțelor de păr, care vor fi în vogă în această toamnă
0Shares

Nu a mai rămas mult până vine toamna. Dacă simți nevoia de o schimbare în lookul tău, atunci ar trebui să începi cu vopsirea părului. Toamna viitoare vor fi în vogă culorile îndrăznețe, puternice, în ton cu personalitatatea ta. Poți alege o întreagă paletă de culori de păr, de la cupru sau blond ca mierea, la negru cărbune și chiar culoarea neon, scrie SHOK.md cu referire la eva.

Blond Californian

Începem cu blondul, pentru că aceasta rămâne culoarea cea mai populară și cea mai iubită, indiferent de sezon. Dacă vrei să păstrezi puțin din culoarea soarelui în părului tău pentru a-ți aminti de vara minunată pe care ai petrecut-o la mare, atunci poți încerca această nuanță caldă și frumoasă de blond.

Dacă blondul californian este prea deschis pentru tine, atunci încearcă o culoare de păr ca a lui Jennifer Lopez. Este foarte sexy și se potrivește perfect cu peisajul de toamnă.

Negru soft

Uită de nuanțele de negru-albastru care au fost la mare căutare până acum. În sezonul de toamnă-iarnă 2021 își face locul negrul natural, o nuanță caldă, care se potrivește oricărui tip de ten.

Culoarea ciocolatei

Culoarea ciocolatei va fi întotdeauna la modă și este absolut obligatoriu de purtat în toamna acestui an. Toate recomandările stiliștilor referitor la tendințele de culori de păr toamnă 2019 includ această nuanță de păr, așadar e de luat în calcul.

Blond cu Rădăcini Închise

Numeroase vedete au adoptat deja acest stil, care presupune colorarea rădăcinilor într-o nuanță închisă, apoi trecerea treptată la un ton natural de blond pe lungime. Este un stil care oferă numeroase avantaje. În primul rând, este ușor de întreținut pentru că nu va fi nevoie să vopsești atât de des rădăcinile. Pe de altă parte, tonurile mai închise la rădăcină și mai deschise pe lungime creează iluzia unui păr mult mai des și voluminos.

Cupru

Iar în acest sezon sunt în tendințe tonurile intense de roșcat cupru, precum și cele care amintesc de roșcatul natural. Aceste nuanțe sunt ideale pentru pielea deschisă la culoare, iar pentru a adăuga un plus de luminozitate este ideal să asociezi cu unele șuvițe în tonuri mai deschise. Alegerea nuanței ideale de roșcat cupru este deosebit de importantă, pentru că trebuie să fie „compatibilă” cu tonul pielii tale. Cere sfatul hairstilistului pentru a face alegerea potrivită.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/