(VIDEO) Rihanna a pozat provocator pentru colecția ei de lenjerie intimă

 (VIDEO) Rihanna a pozat provocator pentru colecția ei de lenjerie intimă
0Shares

Rihanna le-a pregătit fanilor o nouă surpriză, un nou show dedicat brandului său de lenjerie intimă, “Savage X Fenty, care se anunță a fi spectaculos. Vestea a fost anunțată pe rețelele sociale prin intermediul unui scurt clip de prezentare, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Cântăreața, în vârstă de 33 de ani, a publicat pe contul de Instagram un scurt teaser al celui de-al treilea spectacol pregătit pentru colecția sa de lenjerie intimă. Acesta va fi intitulat Savage X Fenty Show Vol. 3 și va reda, la fel ca și celalte două, detalii din spatele procesului de creație al articolelor, precum și numere muzicale. În teaser-ul de câteva secunde o putem vedea pe aceasta îmbrăcată într-o serie de articole provocatoare, în nuanțe țipătoare și paiete, care îi scot în evidență formele generoase.

https://www.instagram.com/p/CTC5cNZgiPW/

Potrivit unui comunicat, cel de-al treilea show al brandului va combina „moda, dansul, muzica și arhitectura iconică”, deoarece lenjeria este purtată de modele. Savage X Fenty Show Vol. 3 vă fi transmis exclusiv pe Prime Video în peste 240 de țări și teritorii din întreaga lume începând de vineri, 24 septembrie.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/