Tradiţii de Crăciun pentru cupluri fericite

 Tradiţii de Crăciun pentru cupluri fericite

E atât de simplu să te stresezi de Sărbători! Cadourile pe care le doreşti pentru cei dragi nu sunt tocmai de găsit. Nu ai timp fizic să faci tot ce ţi-ai propus. Ce mai! Sunt mulţi factori care îţi pot strica veselia din casă. Există, însă, câteva trucuri la care poţi apela împreună cu partenerul de viaţă, ca să aveţi Sărbători de poveste, scrie SHOK.md cu referire la extra.ie

Crăciunul nu înseamnă doar Moş Crăciun pentru copiii cuminţi şi mâncare bună şi multă pe masă. Crăciunul înseamnă bucuria de a trăi şi de a mulţumi pentru tot ce ai reuşit să pui pe masa la care se aşează toţi cei dragi.

Dar Crăciunul înseamnă şi voi, tu şi el, care meritaţi mai multă atenţie unul din partea celuilalt. Începând cu acest an,stabileşte nişte obiceiuri doar pentru voi, pe care să le menţineţi în timp şi să reînviaţi iubirea şi pasiunea de altădată.

Ornamente

Oferă-i în fiecare an de Sărbători partenerului un ornament de Crăciun, care să simbolizeze ceva special pentru el. Poate să fie o căsuţă, o vacanţă, un bebeluş sau orice altceva ţi se pare amuzant, care vi s-a întâmplat în anul ce a trecut şi crezi că-l va aprecia ca atare. Acest ornament va fi pus în brad. În câţiva ani veţi avea un brad plin cu amintiri.

Scrisori

Poţi înlocui ornamentele cu scrisori. În fiecare an,petreceţi un timp doar voi doi, la o cafea cu lapte şi ciocolată au o limonadă şi un desert mic, şi oferiţi-vă câte o scrisoare în care să treceţi momentele importante din an. Pot fi lucruri despre părinţi, despre lucrările din casă, despre serviciu,pot fi mulţumiri originale. Lasă-ţi gândurile să se aşterne pe foaie.

Film

Vizionaţi un film de Crăciun şi bucuraţi-vă de tot ce se întâmplă legat de această Sărbătoare. Filmul în pat are un farmec aparte, dacă nu sunt copiii în peisaj, dar chiar şi cu ei atmosfera poate să fie magică, aşa cum ar trebui să fie Crăciunul cu adevărat.

Activităţi în bucătărie

Unele cupluri adoră să pregătească bunătăţile pentru masa festivă şi se întrec în coptul prăjiturilor. Chiar dacă faceţi un vin fiert cu scorţişoară şi condimente, păstraţi-vă acest moment doar pentru voi. Puteţi comanda ceva de mâncare inedit, pe care nu l-aţi mai savurat până acum şi v-ar plăcea.

Previziuni

În fiecare an puneţi-vă câteva dorinţe pe care le vreţi împlinite în următoarea perioadă. Pe lângă dorinţe, luaţi câte o foaie de hârtie şi notaţi câteva previziuni pentru anul ce vine. Notaţi şi cum vă vedeţi peste un an. Acesta ar putea fi un moment chiar haios, pentru că veţi descoperi gândurile partenerului.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și