Tragediile familiei de Monaco. Nefericirea lui Charlene e doar cea mai recentă dramă

 Tragediile familiei de Monaco. Nefericirea lui Charlene e doar cea mai recentă dramă

Familia Regală din Monaco pare a fi urmărită de un blestem ce nu poate fi rupt, iar relațiile de dragoste ale fiecărui membru din familie par a fi, mai mult sau mai puțin, sortite eșecului, scrie SHOK.md cu referire la click.

Prințul Albert de Monaco, un om dedicat religiei, nu dorește să divorțeze de Prințesa Charlene, chiar dacă aceștia nu mai sunt la fel de apropiați.

Caroline, prea atașată de titlul regal

În același timp, nici sora acestuia nu dorește să divorțeze, Prințesa Caroline, în vârstă de 65 de ani, fiind încă strâns legată de Ernst August von Hanover. Totuși, legătura lor nu este una plină de iubire, ci, mai degrabă, de regalitate.

Dacă Caroline și Ernst August von Hanover ar divorța, prințesa și-ar pierde titlul de Alteță Regală. Pentru Caroline, acest titlu este foarte important, deoarece, deşi este prim-născut, ea nu a fost niciodată eligibilă pentru a conduce statul Monaco.

Ernst August este al treilea soț al prințesei, fiind și cunoscut sub alte denumiri, din cauza impulsurilor neortodoxe pe care acesta le are în public.

Prințesa Caroline este mama a patru copii, iar relațiile ei amoroase s-au sfârșit, de fiecare dată, cu lacrimi. Prima ei căsătoria a fost cu brokerul Philippe Junot, care nu a durat foarte mult timp.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și