Trupa BTS va susţine concerte în Coreea de Sud pentru prima dată de la începutul pandemiei de Covid

 Trupa BTS va susţine concerte în Coreea de Sud pentru prima dată de la începutul pandemiei de Covid
Trupa sud-coreeană de K-pop BTS va organiza primele spectacole pentru fanii lor de acasă de la începutul pandemiei de Covid-19, trei concerte urmând să aibă loc în capitala Seul luna viitoare, a anunţat miercuri agenţia de management a trupei Big Hit Music, relatează SHOK.md, cu referire la agerpres.

Concertele, care fac parte din turneul „Permission to Dance on Stage” anulat din cauza pandemiei, vor fi organizate pe Stadionul Olimpic din Seul pe 10, 12 şi 13 martie şi vor fi, de asemenea, transmise în direct, a precizat compania.

„Am dori să mulţumim tuturor fanilor pentru răbdarea de care au dat dovadă în aşteptarea unui concert cu prezenţă fizică organizat în Coreea de Sud”, a adăugat Big Hit Music pe platforma Weverse.

De la debutul în 2013, BTS a declanşat o frenezie globală K-pop graţie muzicii şi coregrafiei lor optimiste şi antrenante, precum şi versurilor şi campaniilor sociale menite să entuziasmeze tinerii.

Cei şapte membri ai trupei sud-coreene au făcut istorie în luna noiembrie, devenind primii artişti asiatici care au câştigat marele premiu la American Music Awards.

Ultimul lor concert pentru fanii sud-coreeni a avut loc în octombrie 2019, cu câteva luni înainte de apariţia coronavirusului.

Din cauza pandemiei de COVID-19, BTS a amânat, ca ulterior să anuleze, ceea ce ar fi trebui să fie cel mai mare turneu global al trupei, alcătuit din aproape 40 de concerte, recurgând în schimb la spectacole online.

Citește și