„Trupul era tăiat în mai multe bucăți”. O femeie din Franța a venit să își conducă partenerul la gară, dar a sfârșit sub roțile trenului

 „Trupul era tăiat în mai multe bucăți”. O femeie din Franța a venit să își conducă partenerul la gară, dar a sfârșit sub roțile trenului

O femeie în vârstă de 43 de ani din Franța, care venise să își conducă partenerul la gară, a murit după ce a căzut pe șine în timp ce trenul pleca din stație, scrie presa română.

Tragedia a avut loc sâmbătă, în stația Thun le Paradis din Meulan-en-Yvelines. Femeia de 43 de ani a sfârșit sub roțile trenului care pleca spre Paris. Trupul neînsuflețit a fost descoperit de un angajat câteva ore mai târziu, în apropierea căii ferate.

Acesta a alertat imediat autoritățile, iar la fața locului s-au deplasat mai multe servicii de urgență și echipaje de poliție.

„Trupul ei era tăiat în mai multe bucăți”, a declarat o sursă apropiată anchetei, potrivit leparisien.fr.

În urma tragediei, traficul feroviar pe linia J a fost suspendat pentru aproape două ore.

Polițiștii au reușit să identifice rapid victima.

„Avea actele la ea”, a mai transmis sursa apropiată anchetei.

Femeia ar fi fost prinsă de partea din spate a trenului în care se afla partenerul său, de la care tocmai își luase rămas bun.

„Mecanicul nu și-a dat seama de nimic”, au mai afirmat surse din anchetă.

Potrivit anchetatorilor, sunt excluse ipotezele conform cărora victima a fost împinsă pe șine sau a vrut să se sinucidă. Cadavrul femeii a fost dus la Institutul de Medicină Legală din Garches (Hauts-de-Seine) pentru a fi supus autopsiei.

Aura Mereuta

https://shok.md