Tudor de la Fly Project, despre obiceiurile care l-au ajutat să scape de 40 de kilograme în câțiva ani: „Beau 7-8 litri de apă pe zi”

 Tudor de la Fly Project, despre obiceiurile care l-au ajutat să scape de 40 de kilograme în câțiva ani: „Beau 7-8 litri de apă pe zi”

 Tudor Ionescu a vorbit despre viața sa în studiou la PROFM, despre în turnee, dar și despre obiceiul care l-a ajutat să slăbească, scrie SHOK.md.

În ultimii ani, Tudor a dat jos peste 40 de kilograme. Ajunsese la un moment dat să cântărească peste 100 de kilograme, așa că a spus stop și a decis să facă ceva în această privință. S-a resetat din toate punctele de vedere, a adoptat obiceiuri sănătoase și a renunțat la ce-i dăuna.

Pe lângă faptul că a renunțat aproape de tot la carne, hidratarea a jucat un rol foarte important în această schimbare, iar astăzi a rămas cu obiceiul de a bea foarte multă apă. „Beau șapte-opt litri de apă pe zi. De asta am și slăbit. M-am hidratat mult și bine. Beau jumătate de litru imediat cum mă trezesc”, a povestit Tudor în discuția cu Ralu și Bogdan, care au rămas uimiți de mărturisirea artistului.

 

„Cel mai gras am fost la 104 kilograme. Nu țin nicio dietă. Mănânc foarte puțin, cred că e vorba și de stresul de anul ăsta, mi s-a mai și micșorat stomacul. La studio nu mănânc că adorm. E un pic de disciplină. Nu am mai mâncat carne, nu mai mănânc seara, nu mănânc dulciuri, dar pâine mănânc. Beau apă plată”, a povestit Tudor în urmă cu câteva luni.

Maria Palade

https://shok.md/