Un bărbat din Madrid și-ar fi ucis, tranșat și apoi mâncat mama

 Un bărbat din Madrid și-ar fi ucis, tranșat și apoi mâncat mama
0Shares

Un bărbat din Madrid a fost trimis în judecată după ce și-ar fi ucis mama, apoi i-ar fi tranșat corpul și mâncat carnea, scrie SHOK.md, cu referire la digi24.

Alberto Sánchez Gómez a fost arestat în 2019, după ce poliția a mers la locuința femeii în vârsta de 66 de ani, la solicitarea unei cunoștințe.

Polițiștii au găsit bucăți din corpul femeii împrăștiate prin apartament, dar și unele părți păstrate în caserole de plastic.

Acuzatul a declarat în instanță că nu-și aduce aminte să-și fi dezmembrat și mâncat mama. Înainte să fie arestat, bărbatul suferea de o tulburare de personalitate și era consumator de droguri.

Potrivit presei spaniole, acuzatul era cunoscut forțelor de poliție pentru că avea un istoric de violență față de mama lui, María Soledad Gómez, și că la momentul arestării el încălcase un ordin de restricție obținut de femeie.

Poliția a descris în instanță situația găsită în locuința din Madrid în februarie 2019. Potrivit El Mundo, o parte din rămășițele femeii erau gătite, în timp ce altele se aflau depozitate în caserole.

Bărbatul acuzat avea 26 de ani atunci și le-a mărturisit polițiștilor că și-a strangulat mama, apoi a mâncat o parte din trupul ei, iar unele bucăți i le-a dat câinelui.

0Shares