Momentele grele din viața Nataliei Gordineko! Interpreta a povestit despre divorț și moartea mamei: „M-a făcut să văd lumea cu alţi ochi”

 Momentele grele din viața Nataliei Gordineko! Interpreta a povestit despre divorț și moartea mamei: „M-a făcut să văd lumea cu alţi ochi”

Natalia Gordienko a fost crescută de bunica ei. Aceasta a trecut printr-o perioadă dificilă în adolescentă. Interpreta a rămas orfană de mamă. Atunci pierderea fiinţei dragi care i-a dat viaţă a determinat-o să devină femeia puternică de astăzi, care reuşeşte în tot ceea ce îşi propune. Artista a oferit un interviu sincer pentru okmagazine.ro în care a povestit despre divorț, participarea la concursul Eurovision și planurile ei pe viitor, scrie SHOK.md.

Natalia, eşţi la a două participare la concursul Eurovision din carieră, după cea din 2006 alături de Arsenium. Cum simţi acum emoţiile concursului şi ce atuuri crezi că ai pentru a câştigă locul întâi?

Participarea la Eurovion ca reprezentanta Moldovei este un vis devenit realitate; sunt mândră că moldovenii m-au trimis la Rotterdam, însă mă simt şi responsabilă să îi reprezint excelent, să fac întreaga Europa să danseze pe ritmul piesei “Sugar”. Emoţiile sunt mari, pentru că îmi doresc ca totul să iasă perfect, exact aşa cum iese la repetiţii! Sunt emoţii constuctive, care ne dau aripi să ne autodepăşim! Exact ca atleţii care merg la Olimpiadă să câştige şi noi ne dorim să obţinem un loc cât mai bun, ar reprezenta încununarea muncii de un an. Oamenii au nevoie de optimism, spirit pozitiv şi iubire, iar piesa “Sugar” asta transmite, deci acestea sunt atuurile noastre. 

La 18 ani ţi-ai pierdut mama – cât de mult crezi că a fost influenţată femeia Natalia de azi de această pierdere grea?

Este un subiect foarte dificil pentru mine, cel mai greu moment prin care am trecut. Pierderea mamei a fost momentul care m-a maturizat: deşi era o pierdere incredibilă, a trebuit să mă ocup de toate detaliile. Dispariţia mamei m-a făcut să văd lumea cu alţi ochi, să devin mai puternică, dar şi cu o mai mare nevoie de a-mi face propria familie. 

Pe social media, am văzut că fiul tău Christian, în vârstă de 3 ani, este fanul tău numărul 1. Cum este Christian şi cât de mult îţi seamănă?

Christian este o sfârlează de copil. Are 3 ani şi toată lumea este a lui. Iubeşte dinozaurii şi roboţii iar plăcerea lui dimineaţa este să vină în patul meu să mă trezească, ca să ne jucăm “de-a cortul”. E un copil tare bun, energic, optimist şi pozitiv, ambiţios, nu se lasă până nu obţine ce îşi doreşte. Îmi seamănă mult şi mă bucur că este aşa. 

Ai 33 de ani, o carieră frumoasă, un fiu minunat de 3 ani – ce simţi că îţi lipseşte?

Îmi doresc să întâlnesc bărbatul alături de care să îmi întemeiez o familie mare şi fericită.  Sunt convinsă că ce este pentru mine, o să vină la momentul oportun! 

Divorţul prin care ai trecut este o piatră de încercare pentru om, lasă loc la întrebări şi îndoieli – mai crezi în iubire şi în noi începuturi?

Sunt un Săgetător optimist care crede în iubire şi familie cu tot sufletul, pentru că acestea sunt valori cu care am fost crescută. Toate experienţele prin care trecem, chiar dacă sunt dureroase, ne călesc şi ne fac să ne descoperim mai bine, să ne găsim mai bine drumul. 

Ai spus că bunica îţi este stâlpul existenţei, că ea te-a îndrumat către muzică, dar şi că este cel mai mare critic al tău – povesteşte-ne puţin despre ea.

Bunica este extraordinară! Pe mine m-a crescut bunica, ea m-a dus la lecţii de dans şi canto de mică, ea m-a stimulat să dau tot ce e mai bun din mine pe scenă. Este o femeie modestă, care a muncit pentru tot ce are, dârză, foarte bine înfiptă cu picioarele pe pământ, însă cu o inimă plină de iubire şi compasiune, care ar ajuta pe toată lumea dacă ar putea. Foarte corectă, cere aceeaşi corectitudine şi de la ceilalţi. 

Ce planuri ai după participarea la concursul Eurovision?

Dacă lucrurile merg aşa cum ne dorim, eu şi echipa mea, sper că după concurs să mergem într-un tour promo în Europa. Îmi doresc ca după Rotterdam să stau câteva zile cu familia mea, Christian şi bunica.