Un copil a fost călcat în picioare de unul dintre gardienii Reginei Elisabeta. Momentul a fost filmat

 Un copil a fost călcat în picioare de unul dintre gardienii Reginei Elisabeta. Momentul a fost filmat

Un copil a fost pus la pământ de un gardian al Reginei Elisabeta, după ce băiatul s-a pus în calea sa din greșeală, scrie SHOK.md cu referre la stirileprotv.

Un videoclip filmat Turnul Londeri arată un grup de turiști care fac poze celor doi gardieni în timpul unei defilări. În secundele următoare, un copil se pune din greșeală în calea unuia dintre gardieni, momentul în care unul dintre ei strigă: „Faceți loc”, însă fără să se abată de la drum. Astfel, copilul a ajuns să fie trântit la pământ.

„Suntem informați în legătură cu un incident de la Turnul Londrei, din timpul unei patrule de rutină. Gardienii au atenționat că se apropie, însă copilul s-a pus în fața unuia dintre ei în mod neașteptat. Gardianul a încercat să treacă peste copil și să-și continue defilarea. În urma incidentului, acesta a verificat starea copilului pentru a se asigura că este bine”, a transmis un purtător de cuvânt al Ministerului Apărării, potrivit dailymail.co.uk.

Gardienii Reginei au datoria de a proteja reședințele familiei regale. Aceștia sunt cunoscuți pentru tunicile lor roșii și pentru pălăriile uriașe, însă, pe timp de toamnă sau iarnă, hainele lor sunt mai lungi și gri.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și