Un jurnalist este nemulțumit de mesajele unor „dive ferchezuite de pe Instagram”: Mai bine citeşti o carte

 Un jurnalist este nemulțumit de mesajele unor „dive ferchezuite de pe Instagram”: Mai bine citeşti o carte
0Shares

Jurnalistul Iulian Ciocan și-a exprimat indignarea într-o postare pe pagina lui de Facebook, față de unele „dive ferchezuite de pe Instagram”. Acesta nu a menționat la cine se referă, dar se pare că nu e mulțumit de activitatea unor influencer din R.Moldova. Jurnalistul susține că mai bine „face o plimbare sau citește o carte, întrucât multe din confesiunile ale acestora e o pierdere de timp”.

„Ce ne spune diva ferchezuită?Mărturisesc că mă uit cu multă circumspecţie la unii influenceri moldoveni. Cu mulţi ani în urmă, am încercat să ascult ce spun câteva vedete recente, cu o puzderie de urmăritori pe reţelele de socializare, şi am rămas cu un gust amar. Vedetele recente erau pe post de promotori ai senzaţionalului ieftin, superficialului, derizoriului, penibilului. Nimic notabil nu spuneau. Mă plictisise mai cu seamă un cântăreţ care povestea cu lux de amănunte cum face shopping în marile oraşe europene. 

Zilele astea am găsit din nou în hăţişurile Internetului un video cu o divă ferchezuită şi m-am străduit s-o ascult. „Poate doamna asta ne spune ceva important…”, mi-am zis şi am holbat ochii la ea. Am încercat preţ de câteva minute să diger mesajul divei. Şi am trăit o nouă decepţie. Diva înşira fleacuri cu aerul că zice nişte chestiuni extrem de importante. Vorbea despre o disensiune pe care o are cu o altă vedetă, despre cum prietenia lor s-a erodat cu timpul şi despre cum a reuşit să scape de regrete. O poveste super plictisitoare şi absolut inutilă pentru mine. Dar şi mai mult m-a dezgustat faptul că diva, cocoţată pe piscul gloriei şi al narcisismului, a ignorat cu desăvârşire pandemia în toate videourile. Vorbea ca şi cum pandemia nu există”, a declarat jurnalistul.

 

Acesta a mai adăugat: „Fireşte, fiecare e liber să asculte pe cineva, să se uite în gura oricui. Pentru mine însă multe din confesiunile influencerilor-vedetelor-divelor din R. Moldova  sunt un soi de apă de ploaie, o mare pierdere de timp. Mai bine citeşti o carte, un roman. Mai bine faci o plimbare prin cartier”.

 

0Shares