Un prezentator australian sosit la Londra a pierdut interviul cu Adele după ce a spus că nu a ascultat albumul despre care vorbeau

 Un prezentator australian sosit la Londra a pierdut interviul cu Adele după ce a spus că nu a ascultat albumul despre care vorbeau

Un prezentator de televiziune australian s-a declarat „devastat” după o eroare care a costat reţeaua sa pierderea unui interviu cu faimoasa cântăreaţă Adele, informează SHOK.md, cu referire la digi24.

Matt Doran – de la Channel 7 – a zburat de la Sydney la Londra pe 4 noiembrie pentru a o întâlni pe Adele pentru singurul ei interviu acordat australienilor despre noul său album, „30”.

Dar, după ce în timpul acestuia, prezentatorul a recunoscut că nu a ascultat albumul, Sony a reţinut înregistrarea cu interviul.

Doran, una dintre cele două gazde ale emisiunii „Weekend Sunrise”, şi-a cerut scuze pentru gafă şi a povestit că a ratat un e-mail care îi fusese trimis cu o copie în avanpremieră a melodiilor.

„A fost o neglijenţă, dar nu o neglijenţă intenţionată”, a declarat el pentru ziarul The Australian. „Acesta este cel mai important e-mail pe care l-am ratat vreodată”, a mărturisit el.

Prezentatorul a negat informaţiile că ar fi fost suspendat de la Channel 7, după ce a lipsit de la serviciu, scrie Agerpres.

Presa australiană a raportat că deplasarea lui Doran, alături de doi colegi, la Londra a făcut parte dintr-un pachet de drepturi care a costat reţeaua 1 milion de dolari australieni (500.000 de lire sterline sau 700.000 de dolari americani).

„30”, primul album semnat Adele în ultimii şase ani, a fost lansat vineri.