„Îmi spunea că mă iubește, iar eu nu o înțeleg”. O tânără a decedat la spital, după ce a fost bătută de iubitul său în plină stradă

 „Îmi spunea că mă iubește, iar eu nu o înțeleg”. O tânără a decedat la spital, după ce a fost bătută de iubitul său în plină stradă

Un tânăr de 22 de ani a recunoscut că și-a bătut iubita, iar drept urmare aceasta a fost internată în spital, unde a decedat peste câteva zile. Pentru infracțiunea comisă, suspectul riscă pedeapsă cu închisoare de la 12 la 15 ani, scrie SHOK.md, cu referire la UNIMEDIA.

Angajații din cadrul I.P Buiucani al DP a mun.Chișinău, au înregistrat pe data de 27 iunie o informație precum că la Institutului de Medicină Urgentă din mun.Chișinău, a fost internată o femeie în vârstă de 28 de ani, cu contuzie cerebrală gravă, cea din urmă fiind depistată inconștientă pe o stradă din Chișinău.

Ulterior, pe 27 septembrie victima a fost transferată în IMSP Căușeni pentru continuarea tratamentului, iar peste câteva zile, aceasta a decedat în spital.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală conform articolului 151 alin (4) Cod Penal al RM, iar în urma măsurilor speciale de investigaţii întreprinse de către Ofiţerii de Investigaţii ai Secţiei de Investigare Infracţiuni Grupa Crime Grave a IP Buiucani, împreună cu ofițerii de investigații al DP mun.Chișinău, a fost stabilită și reținută persoana bănuită de comiterea infracţiunii.

Suspectul are vârsta de 22 de ani. Acesta a fost reținut și escortat la IP Buiucani, pentru a fi audiat. Tânărul și-a recunoscut vina, declarând că în rezultatul unui conflict a lovit victima de mai multe ori, ulterior aceasta a căzut lovindu-se în regiunea capului.

„Îmi zicea că mă iubește, dar eu nu înțeleg”, a declarat tânărul.

Pentru infracțiunea comisă, acesta riscă pedeapsă cu închisoare de la 12 la 15 ani.

Video cu mărturiile tânărului – AICI.